fbpx

Madonna zaradi tekmovalnosti z mlajšimi zvezdnicami izgorela

Madonnini bližnji se bojijo, da se je kraljica popa sama spravila v bolnišnico na intenzivno nego, potem ko je poskušala tekmovati z mlajšimi zvezdnicami, kot sta Taylor Swift in Pink.

Preberi si tudi:
Madonna - Modna.si

Razkrito, kaj se dogaja z Madonno po urgentni hospitalizaciji

Madonnin manager Guy Oseary je v sredo, 28. junija razkril, da je pevka pretekli vikend “dobila resno bakterijsko okužbo, zaradi katere je bila več dni na oddelku za…

64-letna legenda se je pred svojo težko pričakovano turnejo “Celebration” gnala do svoje fizične meje, kar je povzročilo njen nenaden kolaps in večdnevno intubacijo, so za The Sun povedali bližnji viri.

“Odštevanje se je resnično začelo. Madonna je imela vse svoje žetone na eni številki, kar je bila ta turneja,”
je za revijo povedal anonimni vir.

“Delala je nadure, a je očitno izgorela in ljudje okoli nje so jo vljudno opominjali, da nima več 45 let, kaj šele 25. Morala se je umiriti. Gnati se tako močno je bilo izjemno tvegano.”

Tako 33-letna Taylor kot 43-letna Pink sta se v zadnjem času podali na svoje turneje, ki polnijo naslovnice zaradi osupljivega nastopanja – Taylor ima štiriurne predstave, medtem ko Pink oboževalce omamlja z zračnimi podvigi nad glavami svojega občinstva.

Da bi tekmovala z mlajšimi zvezdnicami, se je Madonna prisilila trenirati več ur napornih vaj, ki so počasi terjale davek na njenem telesu.

Preberi si tudi:
Bebe Rexha - Modna.si

Bebe Rexha zdaj pripravljena na nove leteče predmete na oder

Bebe Rexha je bila tokrat pripravljena, če bi ji kakšen obiskovalec koncerta drznil vreči še kakšen trd predmet v obraz. 33-letna pevka, ki je nedavno nastopila v Los…