Mark Cuban o ponujeni investicji, ki jo najbolj obžaluje

Lahko bi imel še par milijard več!

Šef Luke Dončića v Dallas Mavericks in zvezdnik šova “Shark Tank” Mark Cuban ima ogromno denarja, ampak njegovo bogastvo bi lahko dejansko bilo še za nekaj milijard večje, če bi izkoristil zgodnjo priložnost in investiral v Uber – zamujeno priložnost, ki jo še danes obžaluje.

Milijarder, vlagatelj in podjetnik je spregovoril o poslu v epizodi Kevina Harta “Hart to Heart”, ki je bila objavljena prejšnji mesec, in dejal, da mu je bila ponujena priložnost, da vloži nekaj denarja v podjetje leta 2009 – leta pred začetkom se je Uber dejansko začelo uporabljati.

Mark pravi, da je bila naložba vredna 250.000 ameriških dolarjev pri vrednotenju 10 milijonov ameriških dolarjev – za oboževalce “Shark Tanka”, ki računajo procente, bi mu to prineslo 2,5 odstotka podjetja. Medtem ko bi se drugi “morski psi” temu vrednotenju morda smejali, bi Markovih 250.000 dolarjev danes znašalo 2,25 MILIJARDE dolarjev!

Mark pravi, da je ponudil denar, če je podjetje ocenjeno na 5 milijonov dolarjev, vendar trdi, da ni nikoli prejel odgovora in so nato našli nekoga drugega, da zapolni njegovo mesto. Kot si lahko misliš, se zavezuje k temu, da ne bo nikoli več naredil takšne napake.

Kevin pravi, da je imel pred leti tudi sam priložnost dati 50.000 dolarjev za Uber, vendar se mu je ideja o neznancih, ki se vozijo naokoli, zdela srhljiva.

Preberi si tudi:
Mark Cuban - Modna.si

Šef Luke Dončića, milijarder Mark Cuban razkril, zakaj nima čistilke, kuharja ali osebnega voznika

Mark Cuban je resda milijarder, vendar obstaja nekaj stvari, za katere ne zapravlja svojega denarja. 65-letni zvezdnik šova Shark Tank in lastnik košarkarskega kluba Dallas Mavericks, v katerem…