Meghan Markle bila ugrabljena!

Vse do zdaj ni bilo razkrito, da je Meghan Markle, pred vstopom v kraljevo družino, morala biti ugrabljena. No, udeležiti se je morala usposabljanja za lastno reševanje, v primeru da bi bila zares ugrabljena.

Ko se je Meghan poročila v kraljevo družino, kraljevi bonton ni bil edina stvar, ki se jo je morala žena princa Harryja naučiti – udeležiti se je morala tudi intenzivnih treningov o varnosti.

Kot razkriva nova biografija o Meghan in Harryju, se je vojvodinja udeležila varnostnih tečajev, ki naj bi ji zagotovili varnost kot članici kraljeve družine.

“Udeležila se je intenzivnega dvodnevnega varnostnega tečaja pri SAS-u, najelitnejši sekciji britanske vojske,” sta avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand zapisala v reviji Finding Freedom: Harry in Meghan in Making of a Modern Family. “Meghan je sodelovala pri uprizoritvi ugrabitve, kjer jo je “terorist” skril v zadnji del avtomobila, jo odpeljal na drugo lokacijo, nato pa so jo policisti “rešili” s streljanjem s ponarejenimi puškami (takšnimi, ki jih uporabljajo na snemanjih v Hollywoodu) za boljšo realnost.”

Treningi pa niso bili intenzivni brez razloga – varnost je glavna skrb za katerokoli javno osebnost, kaj šele za britansko kraljevo družino (princesa Anne se je nekoč zmagovito izognila poskusu ugrabitve).