Meghan Markle in princa Harryja zdaj rešuje princ Charles

Meghan Markle in princ Harry sta spakirala kovčke in z Archiejem, pred naznanitvijo samoizolacije zaradi koronavirusa, zapustila Kanado in se preselila v Ameriko, da bosta bližje Meghanini mami. Kaj kmalu se je oglasil ameriški predsednik Donald Trump, ki je pojasnil, da Amerika ne bo krila njunih večmilijonskih stroškov varovanja.

Trump je tvitnil, da davkoplačevalci ne bodo financirali zaščite Meghan in Harryja po tem, ko sta se preselila v Los Angeles, Kalifornija, ki je Meghanino rojstno mesto in da jo morata kriti sama.

Vir pa je zdaj za Daily Mail razkril, da se je 71-letni valežanski princ “dogovoril, da bo plačal zasebni prispevek” svojemu najmlajšemu sinu in njegovi ženi, po tem ko sta prejšnji mesec zapustila Vancouver v Kanadi.

Vir pravi, da sicer ni bilo povsem določeno, kaj točno naj bi pokril znesek 2,5 milijona dolarjev od princa Charlesa, vendar pa bo zelo verjetno pokril polovico Meghaninega in Harryjevega letnega varovanja v Ameriki, ki naj bi znašalo kar okoli 5 milijonov dolarjev.