Domov » VIP » Meghan Markle pred poroko prekršila pomembno kraljevo pravilo

Meghan Markle pred poroko prekršila pomembno kraljevo pravilo

VIP
Meghan Markle pred poroko prekršila pomembno kraljevo pravilo
📷 Profimedia

Princa Harryja in Meghan Markle loči le še slab mesec do trenutka, ko si bosta pred celim svetom izrekla “da”.

Zaročeni par je izgledal zelo očarljivo na sprejemu zunanjega sekretarja Borisa Johnsona, na katerem so počastili ženske v Commonwealthu.

Meghan je imela oblečeno črno “Jackie O” obleko z asimetričnim izrezom na dekolteju, zraven pa je nosila majhno črno torbico in spredaj zaprte črne čevlje s peto. Kot vedno je izgledala zelo urejeno, vendar pa je s tokratnim stajlingom prekršila glavno krajevo modno pravilo.

(Profimedia)

Kot je že znano, člani kraljeve družine ne smejo nositi črnine na nobenem drugem dogodku, saj je rezervirana le za pogrebe. “Na splošno je znano, da se črnino nosi le med žalovanjem, čeprav jo je valežanska princesa Diana večkrat nosila na večernih dogodkih, prav tako pa je to že nekajkrat storila tudi vojvodinja kambriška,” je razkrila strokovnjakinja za angleško vedenje Alexandra Messervy.

“Opazila sem, da je bilo nekaj ogorčenja nad tem, da je gospodična Markle za dnevni dogodek izbrala črno obleko, vendar pa sem mnenja, da v današnjem času črnina ne bi smela biti rezervirana le za pogrebe,” je še dodala Alexandra.


Princ Harry pa je izbral enostavno, temno modro moško obleko. Tako Harry kot Meghan imata trenutno ogromno razlogov za praznovanje. Le še slab mesec ju loči do poroke, poleg tega pa ju je Time pretekli četrtek uvrstil na seznam 100 najbolj vplivnih ljudi leta 2018.