Domov » Lepota & zdravje » Meghan Markle razkrila, na kateri (poceni!) losjon za telo prisega

Meghan Markle razkrila, na kateri (poceni!) losjon za telo prisega

Lepota & zdravjeNegaVIP
Meghan Markle razkrila, na kateri (poceni!) losjon za telo prisega
📷 Profimedia

Bodoča žena princa Harryja pravi, da to mleko za telo naredi njeno kožo “mehko in čudovito”!

Vprašaj katerokoli zvezdnico, na kateri lepotni izdelek prisega in odgovor je precej predvidljiv…

Luksuzne kreme za obraz (La Mer in podobno), običajni balzami za ustnice ali pa izdelki, za katere so dobro plačane, da jih promovirajo (pošteno). In prav zato je bilo tako osvežujoče slišati Meghan Markle, ko je razkrila svojo ljubezen do specifičnega losjona za telo od znamke Nivea.

“Uporabljam ga konstantno,” je povedala o NIVEA Q10 Plus Body Lotion Firming losjonu za telo. “Iskreno, to je moj najljubši losjon za telo na tržišču. Je poceni in mojo kožo naredi mehko in čudovito. Kupila bil cel zaboj tega losjona naenkrat, če bi bilo to možno.”

(Nivea)

Meghan pa je še razkrila, da ta losjon uporablja že vse od srednje šole, torej še preden je začela snemati serijo Suits (Nepremagljivi dvojec) in začela hoditi s princem Harryjem ter postala slavna po celem svetu.

Drugi Meghanin nasvet za čudovito kožo pa je popolnoma zastonj. “Pomembno je piti zadostne količine vode – resnično izboljša izgled. Ampak sama žal pogosto kar malo pozabim nanjo, saj imam veliko raje vino!” Ali ga nimamo vse?!

Zvezdnica pa je tudi opomnila na to, kako pomembno je smejanje: “Vsi izgledamo lepše, ko se smejimo!”

Razkrivamo 8 stvari, ki jih še ne veš o Meghan Markle in kakšen bo njen kraljevi naziv, ko se poroči s princem Harryjem!