Meghan Markle razkrila: “Nisem več želela biti živa.”

Vojvodinja suseška je dejala, da se ji je življenje v britanski kraljevi družini zdelo tako težavno, da na trenutke ni želela biti več živa.

Povedala je, da je bil nizek udarec ta, ko je Harryja eden od članov njegove družine vprašal, “ temna” je lahko koža njunega sina.

je v intervjuju tudi razkril, da je njegov oče, princ Charles, nehal sprejemati njegove klice, potem ko je razkril, da želi izstopiti iz kraljeve družine.


Težko pričakovani z je bil v ZDA predvajan ponoči po našem času.

Zakonca sta se v intervjuju dotaknila številnih tem, od rasizma, duševnega zdravja do odnosa z mediji in dinamiko kraljeve družine.

Razkrila pa sta tudi to, da Meghan pod srcem nosi deklico, ki naj bi se rodila enkrat poleti.

Par se je preselil v Kalifornijo, potem ko sta marca 2020 uradno izstopila iz kraljeve družine, prejšnji mesec pa je bilo razkrito, da se nikakor ne mislita vrniti v kraljevo družino.

“Niso me ščitili”

Meghan je povedala, da se je začela počutiti osamljeno, ker so postavili omejitve glede tega, kaj lahko počne, in razkrila, da v nekem trenutku več mesecev sploh ni zapustila hiše.

V nekem trenutku je mislila, da se “ne morem počutiti bolj osamljena”, je potožila Oprah.

Na vprašanje Oprah, ali je kdaj razmišljala o samopoškodovanju in imela samomorilske misli, je Meghan odgovorila: “Da. To je bilo zelo, zelo jasno. Zelo jasno in zelo strašljivo. Nisem vedela, na koga bi se pri tem obrnila.”

Meghan je povedala, da jo “preganja” fotografija z uradnega dogodka, ki se ga je med nosečnostjo udeležila s Harryjem v Royal Albert Hallu.

“Tik pred odhodom na ta dogodek sem se tisto jutro pogovorjala o tem s Harryjem,” je dejala Meghan.

Oprah je vprašala: “Da nočeš biti več živa?”

“Ja,” je potrdila Meghan.

Povedala je, da se je tisti večer udeležila dogodka s Harryjem, ker je menila, da ne more ostati “sama”, in se spomnila, da jo je Harry močno držal za roko, medtem ko sta bila v dvorani Royal Albert Hall.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si