Meghan Markle šokirana nad ugotovitvijo, da je Victoria Beckham…

Spomini princa Harryja Spare so dvignili kar nekaj prahu, vendar pa nova knjiga o Beckhamovih, ki jo je napisal kraljevi avtor Tom Bower, ne zaostaja prav veliko za memoarjem.

Knjiga The House of Beckham: Money, Sex and Power raziskuje medsebojni odnos Davida in Victorie Beckham, pa tudi njune odnose z drugimi zvezdniki. In kar je Bower napisal o Victorijinem prijateljstvu z Meghan Markle, je še posebej zanimivo!

Po besedah ​​Bowerja se je nekdanja 42-letna igralka sprva “vzvišeno” vedla okoli Victorie, ki je pred nekaj meseci dopolnila 50 let, ker je bila prepričana, da je zaradi svojega statusa kraljeve družbe višje rankirana v družbenem statusu.

“V Meghaninem svetu slavnih je bila uvrstitev odvisna od bogastva in slave,” je pojasnil Bower. “Kot izkušena poznavalka se je Meghan slepila, da jo njen status v kraljevi družini postavlja nad Victorio po družbenem statusu.” In ko je izvedela resnico, tega menda ni bila ravno vesela.

“Bila je šokirana, ko je odkrila, da imajo Beckhamovi precej več bogastva kot ona sama,” je nadaljeval Bower. “Imela sta pet domov, stalen dostop do zasebnih letal, povabila na jahte in veliko več denarja. Ona pa bo kmalu postala vojvodinja.”

Kljub Meghaninim “namišljenemu” prepričanju in nedavnim neuspešnim poskusom dviga statusa z lansiranjem znamke American Riviera Orchard, sta se Beckhamova takrat menda potrudila družiti z njo – delno zaradi tega, kako blizu sta si bila s princem Williamom in princem Harryjem.

Ko se je Meghan vselila v Kensingtonsko palačo, je “član Victoriinega osebja Harryjevi zaročenki ponudil nasvete o najboljših negah obraza in frizerstvu v Londonu,” je zapisal Bower.

Ko je bila Meghan v prijateljskih odnosih z Victorio, naj bi to poskušala izkoristiti sebi v prid in jo prosila za nekaj brezplačnih oblek in dodatkov. Toda Bower v knjigi trdi, da je bil dogovor zelo enostranski, Beckhamova pa od tega ni imela niti najmanjše koristi.

Noseča Meghan Markle v oblačilih Victorie Beckham - Modna.si
Noseča Meghan Markle v oblačilih Victorie Beckham (Foto: Profimedia)

“Victoria se je strinjala, da bo Meghan priskrbela plašč, obleko, škornje in torbico v vrednosti 6000 angleših funtov za tradicionalno božično parado kraljeve družine v Sandringhamu,” je zapisal Bower in dodal: “Kasneje je Meghan nosila po meri izdelano nosečniško obleko ter bel plašč in poslovno obleko od Beckhamove v Westminstrski opatiji.” Vendar je Bower razkril, da je bila “finančna korist nična” in dodal: “Edini uspeh leta 2019 je bila torbica za 1400 angleških funtov, ki jo je nosila Meghan.”