Domov » VIP » Melania Trump živi v strahu

Melania Trump živi v strahu

VIP
Melania Trump živi v strahu
📷 Profimedia

Vzpon in padec mojega prijateljstva s prvo damo!

Stephanie Winston Wolkoff in Melania Trump sta bili dolga leta prijateljici, Stephanie pa je za prvo damo Amerike tudi delala. Dami sta torej preživeli kar nekaj časa skupaj in si posledično tudi veliko zaupali. Vse dokler se ni njuno prijateljstvo končalo. Stephanie je o tem zdaj napisala knjigo, katere izdaja se obeta zelo kmalu in Melania trepeta, kaj vse je njena nekdanja prijateljica v knjigi razkrila.

Nekdanja vodja za odnose z javnostmi pri reviji Vogue, tesna prijateljica Trumpove dolgih 15 let – spoznali sta se isto leto, ko se je poročila s sedanjim predsednikom Amerike – kasneje pa neuradna svetovalka prve dame je napisala knjigo, ki pa je vse prej kot pozitivna.

(Amazon)

Njuno prijateljstvo se je končalo leta 2018, potem ko je The New York Times poročal, da je njeno podjetje prejelo 26 milijonov dolarjev od Trumpovega inavguracijskega odbora. Trditve članka je trdno zanikala. “Sem bila odpuščena? Ne,” je Stepanie povedala za New York Times leta 2019. “Ali sem osebno prejela 26 milijonov ali 1,6 milijona dolarjev? Ne. Sem bila izdana? Da.” Po odhodu iz Bele hiše ji je Melania poslala opravičilo.

“Žal mi je, da se je poklicni del najinega odnosa končal, vendar me tolaži dejstvo, da je najino prijateljstvo močnejše od politike,” je zapisala Trumpova. “Hvala še enkrat! Veliko ljubezni.” Kot poroča vir, ki je govoril za CNN, je Trumpova “nezadovoljna” z novicami o knjigi Winston Wolkoffove. Dodal je še, da se “to ne bo dobro končalo”, če bo razkrila zasebne podatke o njunem razmerju.

Knjiga z naslovom “Melania in jaz: Vzpon in padec mojega prijateljstva s prvo damo” (Melania and Me: The Rise And Fall Of My Friendship With The First Lady) bo izšla 1. septembra.