Domov » VIP » Mila Kunis noče nikoli več igrati s svojim možem Ashtonom Kutcherjem!

Mila Kunis noče nikoli več igrati s svojim možem Ashtonom Kutcherjem!

VIP
Mila Kunis noče nikoli več igrati s svojim možem Ashtonom Kutcherjem!
📷 Profimedia

“Ne moreva biti skupaj v isti sceni,” je izjavila igralka.

Nikar ne pričakuj, da boš v bližnji prihodnosti na velikem platnu videla skupaj Milo Kunis in Ashtona Kutcherja. V napovedniku za novo epizodo oddaje Sunday Today je Mila razkrila, da se ji zdi “čudno” igrati skupaj z možem, čeprav sta se spoznala že pred leti in skupaj več let igrala v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta (That ’70s Show).

Igralka je voditelju Willie-ju Geist-u razkrila, da se njeno sodelovanje z možem “zelo verjetno ne bo zgodilo” v bližnji prihodnosti. “Ne morem ga gledati in mu ne reči ‘Kaj delaš?’ Ne, to je čudno. V enem prizoru z njim sem mu rekla ‘Vidim te, da igraš.’ Dejansko lahko to vidim. On pa me je pogledal in rekel ‘Kaj je s tem obrazom, ki si ga naredila?’ Jaz pa sem odvrnila ‘Ne bo šlo. Ne moreva biti v isti sceni.”

 

Zvezda filma “Bad Moms” je z Ashtonom poročena že tri leta, vendar ju še vedno smatra kot mladoporočenca. “Rada imam mojega moža… Ljubim ga, zelo ga imam rada. Sva mladoporočenca, poročena sva komaj tri leta. Še vedno mi je zelo všeč. Mi gre kdaj na živce? Vsak dan!” je v nedavnem intervjuju še razkrila simpatična igralka.