Mila Kunis premierno pokazala nosečniški trebušček!

Prejšnji teden so predstavniki Mile Kunis potrdili ugibanja, da rjavolasa igralka z možem in nekdanjim soigralcem v seriji That ’70s Show Ashtonom Kutcherjem pričakuje drugega otroka. Končno pa je Mila premierno nosečniški trebušček tudi sama pokazala javnosti.

Mila je že mati njuni hčeri Wyatt Isabelle Kutcher, ki je lanskega oktobra dopolnila 2 leti, pretekli torek pa je 32-letnica v poletnem nosečniškem videzu v Los Angelesu odšla s prijatelji na kosilo.

Zvezdnica filma Ted se je odločila za zelo sproščen styling, ki je vključeval zavihane ‘skinny’ kavbojke, natikače in širok mornarsko moder top, ki je razkril zaobljen trebušček.

Oba igralca sta že nekaj časa govorila o tem, da si želita povečati družino. Nazadnje je Kunisova prejšnji mesec v intervjuju za Entertainment Weekly povedala, da si definitivno želi še enega otroka, medtem ko je Kutcher še pred to izjavo hvalil svojo ženo na Ellen DeGeneres Show-u, saj jo je imenoval za “najboljšo mamo”.

Par bo svojo prvo obletnico poroke praznoval naslednji mesec in zagotovo bo to zelo poseben praznik. Morda se nam prav na dan njune obletnice obeta razkritje spola? Držimo pesti!