Domov » VIP » Mila Kunis razkrila, s kom si želi, da se poroči Ashton Kutcher

Mila Kunis razkrila, s kom si želi, da se poroči Ashton Kutcher

VIP
Mila Kunis razkrila, s kom si želi, da se poroči Ashton Kutcher
📷 Profimedia

OMG, njena izbira te bo šokirala!

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta srečno poročena že štiri leta in imata dva otroka, a v primeru njene prezgodnje smrti Mila točno ve, s kom bi najraje videla, da se poroči njen mož.

Celotna situacija je morbidna in čudna, a ne boš verjela, ampak postane še bolj čudna. Mila je bila gostja v podkastu A Grown-Up Woman, ki ga vodi igralka Andrea Savage. V njem so zvezdnici predstavili pet žensk, med katerimi bi lahko izbirala za poroko z njenim možem Ashtonom v primeru, da ona umre.

Prva možnost je bila njuna dobra prijateljica Kristen Bell. Edina težava? Mila bi se morala znebiti Kristeninega sedanjega moža Daxa Sheparda, za katerega je igralka priznala, da bi ga “brez težav umorila” za Ashtonovo srečo.

Naslednja možnost je bila Demi Burnett iz šova Bachelor in Paradise, za katero je Mila takoj rekla “ne”.

Tretja opcija je bila resničnostna zvezdnica Bethenny Frankel. Andrea je poudarila, da sta oba z Ashtonom podjetnika, a je Mila sklenila, da bosta boljša partnerja v poslu kot v življenju.

Četrto možnost, Anno Kournikovo je Mila takoj uvrstila na prvo mesto, celo pred parovo kolegico Kristen.

“Zadnja pa je nekoliko nenavadna, ampak tako bi resnično ostalo vse v družini,” je pojasila Andrea. “Tvoja mati.”

Mila je brez oklevanja odgovorila: “Definitivno. Želim, da se moja mama zabava z mojim možem.”

“Oprosti, oče. Prepričana sem, da si odličen, ampak moj mož je čudovit in zabaven in 100-odstotno super,” je dodala, preden je pojasnila razlog za svojo odločitev. “Moja mama bi mojim otrokom skuhala najboljšo hrano. Moža bi nahranila. Zanj bo poskrbljeno.”