Modna jesen: Kako nositi pulover

Počasi se bliža neizogiben konec poletja in z mislimi smo že pri šik jesenskih stylingih, ki jih bomo nosile v hladnejšem delu leta. Še posebej puloverje in jope, po katerih najbolj pogosto posegamo, ko se temperature bližajo ničli.

In ker nekatere naše najljubše blogerke zelo rade potujejo – en trenutek so v kopalkah na sup-u, nato že z usnjeno jakno – so odlična inspiracija za prihajajoče jesensko vreme. Kako točno bomo nosile puloverje? Preklikaj galerijo in nam v komentarjih povej, kateri izmed 10 stylingov je najbolj po tvojem okusu?

1. Grafika

Pulover z grafiko doda zanimiv pridih klasičnemu stylingu. Izbiraš lahko med slikami živali, sadja, risanih junakov, nenavadnih predmetov,… Med ogromno izbiro boš zagotovo našla tako, ki jo boš z veseljem nosila pri srcu.

2. Detajl zadrge pri strani

Stranske zadrge so detajli, ki jih modni blogerji naravnost obožujejo. Nosi zaprto ali pa jo odpni in pokaži malo gole kože – izbira je tvoja.

3. Puli

Saj veš, da boš zagotovo potrebovala enega od teh, ko bodo dnevi postajali vse hladnejši. Če si velika ljubiteljica pulijev pa ga v prehodnem obdobju kombiniraj s kratkimi hlačami in mini krilom.

4. Zabavni citati in stavki

Ne samo, da so zelo zabavni, ti “instagram-objav-vredni” puloverji ti tudi omogočijo, da poveš kar si misliš, brez da izgovoriš eno besedo.

5. Debele pletenine

Klasični model nikoli ne gre iz mode in ne glede na to, ali ga nosiš z jeansom ali čez obleko, te bo grel, dokler se temperature zopet ne dvignejo.

6. Jopica

V jesenskih in zimskih mesecih se vse vrti okoli plastenja in nič se ne plasti bolje kot jope. Obleci eno po vrhu vseh oblačil in jo preprosto pospravi v torbo, ko ti postane vroče.

7. Klasične črte

Če obstaja en zgornji del, ki ga lahko nosiš skozi celo leto, je to ne-tako-klasični osnovni kos garderobe. Črte se odlično kombinirajo z vsem, od dolgih kril do jeans-a in z njimi hitro spremeniš klasični videz v zanimivo vpadljivega.

8. Nevtralno

Včasih je najbolj pomembna barva in nevtralni toni dvignejo styling na povsem drugo raven. Ne verjameš nam? Kar vprašaj Kim Kardashian.

9. Resasti detajli

Pozabi na bleščice in kamenčke, novi “it” okraski so rese. Poišči pulover z malo tega okrasja in posvoji trenutni trend. Udobno in modno.

10. Pončo

Medtem, ko so bile ovite različice priljubljene lansko leto, se to jesen vse vrti okoli puloverjev. Čez klasični dnevni styling obleci udoben in lahkoten pončo in v trenutku imaš jesenski boho videz.