Modni nasvet: Kako lahkotno nositi volančke na damski način

Volančki: ženstveni, modni in ena sama zabava jih je nositi. Ampak, če nisi previdna pri stiliranju, lahko celotni videz kaj hitro izpade kičast. Sledi 6 nasvetov, kako lahkotno vkomponiraš volančke v svoj stajling (in še vedno izgledaš prava dama).

Pozabi na opazen nakit

Glede na to, da so volančki že sami po sebi dodatek, bi opazne verižice in zapestnice samo pokvarile izgled. Namesto njih se raje odloči za minimalistične, delikatne verižice ali uhane.

Vzpostavi ravnovesje

Pri nošenju volančkov je pogosto tanka meja med izgledom modno naprednega in dekliškega videza. Odličen način, kako ohraniš videz odrasel je, da k njim kombiniraš modne kose, ki oddajajo povsem kontra vibracije. Na primer, bluzo v volančki obleci k ponošenim kavbojkam, krilo z naborki pa kombiniraj z moško navdihnjenimi kosi.

Omisli si jih na nepričakovanih mestih

Na primer na robu hlačnic. Ni pričakovano ter hkrati elegantno in lahkotno. Ostali kosi stajlinga pa naj bodo bolj prefinjeni – svilena bluza in gležnarji s peto.

Naj bodo strukturirani

Ali je lahkotna bluza ali pa kompaktna srajca z gumbi, poskrbi za to, da bodo volančki gladki (torej polikani). Vsakršna nagubanost lahko ustvari cenen ali dekliški videz.

Odloči se za neobičajne materiale

Puloverji, na primer, so super ‘kulski’ in super udoben način, kako nositi ta trend. Istočasno naredijo športen pulover bolj eleganten, športen model pa omili izgled volančkov. Za ven ga kombiniraj s skinny kavbojkami, doma pa s čimerkoli želiš.

Ko si v dvomih, ne kompliciraj

Čeprav nam je všeč dramatičnost to še nikakor na pomeni, da morajo vsi volančki objemati obraz ali na krilih spominjati na plesalke flamenka. Na kratko, nevsiljivi volančki na bluzi kombinirani s hlačami v nevtralni barvi so subtilen in eleganten način, kako lahkotno nositi ta trend.