Domov » Moda & stil » Modni nasvet: Kako nositi kratke hlače in najlonke na damski način

Modni nasvet: Kako nositi kratke hlače in najlonke na damski način

Moda & stil
Modni nasvet: Kako nositi kratke hlače in najlonke na damski način
📷 EJ Style

Zopet je prišel tisti čas v letu, ko je jesen že v zraku, ti pa se še vedno nočeš ločiti od svoje poletne garderobe. Kratke hlače bi najraje nosila kar čez celo leto – in popolnoma nič te ne obsojamo!

Je pa res, da kombiniranje kratkih hlač z najlonkami nikakor ni enostavna naloga, vendar vsekakor izvedljiva. Le držati se moraš nekaterih zelo pomembnih smernic, kot je na primer ta, da so kratke hlače iz temnega denima vedno najboljša (beri: varna) izbira. In ne pozabi, z odrezanimi kratkimi hlačami ni popolnoma nič narobe, za razliko od kratkih hlač, pri katerih kažeš pol zadnjice, ki pa nikakor niso primerne (razen, če imaš manekenske noge).

Pravilo, ki si ga je vredno zapomniti: najboljše prijateljice kratkih hlač so neprosojne najlonke. Ne samo, da ustvarijo eleganten monokromatski videz, ampak bo v njih tudi tvojim nogam topleje kot v prosojnih različicah.

Poleg kratkih hlač iz denima pa z najlonkami odlično izgledajo tudi kratke hlače iz tvida, ki so bile praktično narejene za to, da se jih kombinira z najlonkami. Za prefinjen videz zraven obleci daljši plašč, ki te bo v hladnejši dneh tudi lepo grel.

(Stockholmstreetstyle.feber.se)

Se počutiš nekoliko drzno? Kratke hlače lahko nosiš tudi brez najlonk in kljub temu izgledaš modno! Gole noge zaščiti pred mrazom z visokimi škornji čez koleno, ki jih trenutno najdeš v trgovinah v najrazličnejših modelih, vzorcih in odtenkih. Zelo stajliš pa izgledajo tudi kratke hlače iz usnja, ki so toplejša različica kratkih hlač iz denima. Zraven obleci prosojne najlonke, čez kratke nogavičke in obuj salonarje.

In nenazadnje: ne glede na to, kako se odločiš stilirati kratke hlače, je najbolj pomembno prileganje. Kratke hlače, ki so ti pretesne, lahko ustvarijo ceneni videz, po drugi strani pa preohlapne hlače ne bodo delale nobene koristi tvoji postavi. Le katera bi si želela tega??