Domov » Moda & stil » Modni stajlingi, zaradi katerih si boš želela, da bi bila jesen celo leto!

Modni stajlingi, zaradi katerih si boš želela, da bi bila jesen celo leto!

Moda & stil
Modni stajlingi, zaradi katerih si boš želela, da bi bila jesen celo leto!
📷 Venessa Kaufman / Instagram

Ne moreš zanikati čarobnosti poletja. Trije veličastni, brezskrbni meseci, ki jih preživiš v kopalkah in sandalih. Ali obstaja sploh kaj boljšega? Ja. Dva prav tako odlična meseca, ki ju lahko preživiš v krilih in puloverjih. Ali pa pulover oblekah, preko katerih si ogrneš blazer ali jakno. Te modne kombinacije so večne favoritinje – tako brezčasne kot kavbojke in bela t-majica.

V nadaljevanju ti dve modni blogerki, Ariana Lauren in Venessa Kaufman, razkrivata nekaj čudovitih modnih kombinacij za letošnjo jesen.

Puli pulover + Krilo A-linije

(Ariana Lauren)

Ah, lepota golih nog v oktobru. Kombiniranje krila s puloverjem je odličen način, kako oblečeš nekaj toplega in mehkega, hkrati pa lahko pustiš hlače v omari. Najdi krilo z vsestranskim vzorcem in iz materiala, ki se lepo kombinira z gostimi najlonkami, da ga boš lahko nosila tudi v hladnejših, zimskih mesecih.

Pulover z V-izrezom + Mini krilo iz tvida

(Venessa Kaufman)

Lahko pa se odločiš za preverjeno kombinacijo: pulover iz kašmirja z V-izrezom in strukturirano krilo. Dolgi rokavi v kombinaciji s kratkim krilom naredijo le-to bolj jeseni primerno, prav tako pa pri jesenskem pridihu pomaga tudi pepita vzorec in tvid material.

Puli pulover + Daljši blazer

(Venessa Kaufman)

Še en plus jesenske sezone? Lahko začneš nositi plašče. Ampak, to sezono se vse vrti okoli tega, da so vrhnja oblačila del stajlinga. Za zgled si vzemi Venessin daljši blazer. Je strog in hkrati ženstven, poleg tega pa idealen za jesenske temperature in za piko na i vsakemu stajlingu.