Domov » Potovanja » Destinacije » Moraš videti! 60 milijonov evrov vreden raj na Havajih

Moraš videti! 60 milijonov evrov vreden raj na Havajih

DestinacijePotovanja
Moraš videti! 60 milijonov evrov vreden raj na Havajih
📷 Pure Kauai

Aloha! Radi bi ti predstavili raj na zemlji. Čudovita havajska posest vključuje zasebnost, funkcionalnost in neverjetne razglede, vse to za ceno 60 milijonov evrov.

60.700 kvadratnih metrov velik kompleks se nahaja v Kilauei in se lahko pohvali s šestimi spalnicami, devetimi kopalnicami, dvema pavilijonoma za goste in bližnjim bivališčem za oskrbovalca. V hiši je skoraj 1000 m2 bivalnega prostora in skoraj 800 m2 okolice s terasami, bazeni in verandami.

(Pure Kauai)

Znotraj osrednjega pavilijona se nahaja razkošna gurmanska kuhinja, jedilnica, dnevna soba, pisarna, glavna spalnica in kopalnica. V pritličju je medijska soba, kopalnica, soba za telovadbo in bar, ki sega do bazena.

(Pure Kauai)

Lokacija ponuja spektakularne razglede na bele peščene plaže, zgodovinski svetilnik in vulkanske gore. Čeprav je posestvo osamljeno, je oddaljeno le pet minut vožnje s kolesom do restavracij, kavarne in pekarne.

(Pure Kauai)

Če plavanje v morju ni po tvojem okusu, ima posest tudi 150 m2 velik neskončni bazen in jacuzzi. In da niti ne omenjamo kmetije z eksotičnimi palmami, citrusi in kokosovimi drevesi.

Vstopi v sanjski dom…