Na sodišču: Blac Chyna naj bi grozila z umorom Kylie Jenner

Blac Chyna naj bi grozila, da bo ubila Kylie Jenner, njena mama Kris Jenner pa je o tem pričala na sodišču.

Chyna trenutno toži družino Kardashian-Jenner zaradi obrekovanja, Kris pa je v četrtek (21. aprila) pričala na sodišču v Los Angelesu.

Kris je o obtožbah Chyne podala svojo izjavo. Ko jo je Chynin odvetnik v tožbi vprašal, ali je Chyna kdaj grozila z umorom Kylie, je Kris dejala, da se ne more točno spomniti.

Odvetnik je poudaril, kako je Kris to obtožbo navedla v svoji izjavi in še naprej pritiskal nanjo glede te teme. Odvetniku je rekla, naj vpraša Kylie in Tygo o obtožbi, saj sta onadva tista, ki imata te informacije.

“Verjetno sem mislila, da je to le neka drama, ki sem je bila vajena,” je dejala.

Kris je dejala, da se je zanašala na domnevo, da Chyna ne misli resno in da je navijala za to, da bi njena zveza z Robom Kardashianom trajala. Rekla je: “Obožujem druge priložnosti in želela sem si, da jima uspe. Želela sem, da bi bil moj sin srečen.”

The Sun je poročal, da je Kris dejala, da nima dokaza o obtožbah, da je Chyna zlorabljala Tygo. Rekla je: “Slišala sem samo, kar nam je povedal Tyga: da je bil fizično zlorabljen in da sta se tepla, da ga je zarezala z nožem po roki ter podobne stvari.”

Preberi si tudi:
Kris Jenner kmalu konkurenca svojim hčeram!

Kris Jenner kmalu konkurenca svojim hčeram!

Kris Jenner je zadnja v družini Kardashian-Jenner damic, ki se podaja v lepotno sfero. 65-letna matriarhinja družine Kardashian-Jenner je v nedeljo, 21. februarja vložila dokumente za blagovne znamke,…

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si