NAGRADNA IGRA končana! In YANKEE CANDLE svečo dobi…

Še zavedala se ne boš in že bomo zakorakali v praznični veseli december, ko nas z vseh strani obdajajo dišave po kuhanem vinu, piškotih, pecivih, cimetu in vseh ostalih prazničnih začimbah. In nič ni lepšega kot skozi okno opazovati, kako zunaj sneži, dom pa s toplino in prijetnimi dišavami napolni dišeča svečka.

Si tudi ti taka romantična duša, ki se rada ob večerih uleže na kavč pred televizijo, pokrije z deko in prižge svečko? Če si odgovorila pritrdilno in je praznični čas zate najlepši čas v celotnem letu, potem je tale nagradna igra kot nalašč zate! Da nas pri Yankee Candle razvajajo s sladkimi dobrotami smo na Modni že pisali, zdaj pa je čas, da te v sodelovanju z njimi razvajamo tudi mi! Nagrajenka (ali nagrajenec) bo prejela Yankee Candle svečo Home Sweet Home v vrednosti 20,90€, ki je topla mešanica cimeta in začimb za domače pecivo s kančkom sveže skuhanega čaja. Povsod je lepo, a doma je najlepše, še posebej če je prižgana dišeča svečka.

Pravila nagradne igre (izpolniti moraš OBA pogoja):

  1. Članek moraš javno deliti na svoj profil na facebook-u.
  2. Na naši facebook strani moraš v komentar pod člankom o tej nagradni igri zapisati svoj najljubši vonj Yankee Candle sveče. (Če se ne spomniš točnega imena, skoči na Yankee Candle spletno stran in v množici dišečih svečk boš zagotovo našla svojega najljubšega!)

V nagradni igri lahko sodeluješ od petka, 6.11. do nedelje, 15.11. (23:59). Nagrajenka (ali nagrajenec) bo znana v ponedeljek, 16.11.2015, določil pa jo bo naključni žreb.

Čestitamo, srečna nagrajenka je Mojca Marinček! Na elektronski naslov info@modna.si nam do petka, 20.11.2015 prosim sporoči osebne podatke, da ti lahko čim prej pošljemo Yankee Candle svečko. Ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje in želimo ogromno dišeče sreče pri naslednji nagradni igri!