Nagradna igra: Počisti svojo omaro in zadeni nagrado!

Uradno otvoritev najnovejše kategorije na Modna.si – ‘Moja omara‘ začenjamo z najlepšo nagradno igro! Zakaj najlepšo? Zato, ker je sponzor otvoritvene nagradne igre simpatična trgovinica Tvojedarilo.com, ki ti podarja kar dva čudovita izdelka za lase znamke Orofluido! Prvi je Orofluido Mask Colour Protection (250 ml) maska za lase, drugi pa Orofluido Elixir (25 ml) negovalno olje za lase. Si sploh upaš zamuditi to nagradno igro? Smo 99,999%, da ne! 😉

Elegantna zunanjost s hranilno notranjostjo poskrbi, da so tvoji lasje lepi in zdravi! Zadeni negovalni komplet za sijoče lase:

In kako sodeluješ v nagradni igri?

Zelo preprosto. Sprehodi se do svoje garderobne omare, ki verjetno kar poka po šivih (hej, le od katere pa ne?!). Preglej oblačila, saj se med njimi zagotovo skriva kar nekaj takih, ki niso videla dnevne svetlobe že vsaj eno leto (ali celo še več!). Vsa oblačila, čevlje, modne dodatke,… poslikaj in jih objavi v kategoriji ‘Moja omara’.

Ko boš v kategorijo ‘Moja omara’ dodala vsaj 3 artikle, boš avtomatično vključena v žrebanje za glavno nagrado! Čas, da sodeluješ v nagradni igri in se poteguješ za čudovito nagrado imaš do nedelje, 13.3.2016 (23:59). Torej, veselo na delo, potem pa samo še močno stiskaj pesti, da boš izžrebana prav ti!

POZOR! Zaradi manjših težav z objavljanjem artiklov tekom nagradne igre, jo podaljšujemo do 31.3. (do 23:59), rezultate pa bomo objavili takoj naslednji dan, 1.4. (ne, to ni prvoaprilska šala!). Iskreno se opravičujemo vsem, ki niste mogle oddati artiklov na stran in prosimo za razumevanje. ☺

Zahvaljujemo se glavnemu sponzorju otvoritvene nagradne igre:     Tvojedarilo.com