fbpx

Najbolj enostaven način sušenja in shranjevanja čopičev

Elegantno stojalo za čopiče bo odlično popestrilo tvoj lepotni kotiček!

Redno čiščenje čopičev za ličenje je nujno, vendar kaj, ko je celoten proces lahko precej kompliciran. Še posebej, če nimaš ravno dovolj prostora, kjer bi čopiče lahko ustrezno sušila. Verjetno že veš, da čopičev z mokrimi ščetinami nikoli in nikdar ne smeš polagati navpično v kozarec s ščetinami obrnjenimi navzgor, saj tako voda odteka nazaj, kar lahko povzroči, da začne lepilo, ki drži čopič skupaj, popuščati.

Vse do danes si morala očiščene in mokre čopiče polagati v ležeči položaj na brisačko, zdaj pa je na voljo lepotni pripomoček, ki ti bo popolnoma spremenil življenje! BEAUTY stojalo za sušenje makeup čopičev ti omogoča, da čopiče v njem v navpičnem položaju sušiš in nato tudi shranjuješ. Ščetine čopičev bodo zaščitene tudi pred prahom, ki se nabira nanje, ko jih imaš shranjene v kozarcu s ščetinami obrnjenimi navzgor (in to je pogosto tudi vzrok, zakaj se ti kljub uporabi “očiščenih” čopičev pojavljajo mozolji).

Uporaba: Čopič preprosto očistiš in ročaj s spodnje strani potegneš skozi odprtino stojala (iz mehke gume), kjer se bo popolnoma posušil in ostal na mestu, dokler ga ne boš zopet rabila. V stojalu lahko hkrati sušiš kar 14 čopičev!

BEAUTY stojalo za sušenje makeup čopičev je na voljo v črni ali beli barvi!