In najbolj seksi moški na svetu je …

Revija People je končno razkrila, kdo je najbolj seksi moški leta 2016!

Po več tednih ugibanj je končno znano, da je najbolj seksi moški letošnjega leta igralec Dwayne Johnson! Ne samo, da je leto 2016 za Dwayna eno od najbolj uspešnih let, ampak zvezdnik izžareva svojo šarmantnost v vsem, česar se loti, zato ni bilo prav nobeno presenečenje, da mu je revija nadela naziv največjega seks simbola leta 2016. Pretekli dobitniki tega naziva so bili David Beckham (2015), Chris Hemsworth (2014), Adam Levine (2013), Channing Tatum (2012) in Bradley Cooper (2011).

Zelo prizemljen superzvezdnik se je glede naziva na Instagramu pošalil, kar je še dodaten dokaz, da sam sebe ne jemlje preresno:

“To samo pomeni, da bom še vedno vstajal ob 4-ih zjutraj in treniral, skrbel za svoje otroke, vozil svoj tovornjaček in vsake toliko časa povedal kakšno neslano/umazano šalo … na zelo seksi način, seveda. Najlepša HVALA celotni garaški in zelo kulski ekipi na uredništvu revije @People, kot tudi vsem fenom po svetu. Počaščen sem in hvaležen za vso ljubezen!

Ne pozabite, biti seksi ni nekaj kar poskusiš biti. Zapeljivost se zgodi naravno, ko se počutiš udobno v lastnem telesu. Verjemite mi, sem ekspert v tem (plus, pri 8-ih letih sem prebral knjigo kako biti seksi in kako se dobro poljubljati). #NajboljSeksiMoškiNaSvetu”