Domov » Moda & stil » Najboljša spomladanska krila za vsako obliko postave

Najboljša spomladanska krila za vsako obliko postave

Moda & stil
Najboljša spomladanska krila za vsako obliko postave
📷

Nakupuj za svojo obliko postave.

Plisirana krila, naborki, volančki, oviti modeli – novi kroji spomladanskih kril so končno prispeli v trgovine in zagotovo že komaj čakaš, da jih s trgovinskih obešalnikov obesiš na svoje. Ampak, kaj pa na nove ozke modele pravi tvoja zadnjica? Ali pa kratke noge v do sredine meč dolgih krilih? Upoštevaj spodnje nasvete in zagotovo boš našla model krila, ki bo najbolj laskal tvoji postavi!

Če imaš hruškasto obliko postave: Poskusi plisirano srednje dolgo krilo

Prilegajoče v pasu in prosto padajoče okoli bokov bo tvoji postavi naredilo ogromno uslugo. Silhueta A-linije na tebi poudari ozek pas in zakrije širše boke in stegna. V kombinaciji s petkami in oprijeto srajčko boš izgledala zelo sproščeno, a hkrati sofisticirano.
Corporate Catwalk

Če je tvoja postava v obliki jabolka: Poskusi ‘skater’ krilo

Če so tvoje noge zelo suhe in največ teže nosiš na osrednjem delu telesa, posegaj po krajših krilih s širokim pasom in neoprijetim spodnjim delom. Pas bo objel najožji del tvojega telesa, krajša dolžina (največ do kolen) pa bo razkrila tvojo prednost: vitke noge.
Xssat

Če je tvoja postava v obliki peščene ure: Poskusi ‘pencil’ krilo iz denima

Če imaš obline, a si tudi zelo ozka v pasu, se ti odlično poda ‘pencil’ krilo. Tesno oprijet kroj bo ustvaril iluzijo ožjih bokov in stegen, nikar pa ne posegaj po ohlapnih krilih, saj bo kakršenkoli odvečni material na spodnjem delu krila tvoje obline zgolj potenciral. Zagotavljamo ti, da boš v oprijetem krilu izgledala vsaj 5 kg lažja! Še posebej to pomlad bodo zelo modna krila iz denima, zato združi dva trenda (denim + ‘pencil’) v enem oblačilu, ga dopolni s klasičnimi salonarji in topom in dnevni videz, ki je primeren tudi za zvečer, je ustvarjen.
Style Pantry

Če imaš deško obliko postave: Poskusi z ovitim krilom

Ustvarjanje oblin je pri tebi najbolj pomembno in na tvojo srečo lahko obline ustvariš z modelom ovitega krila, ki bo to sezono tudi velik trend. Ta slog na tebi izgleda najbolje zato, ker definira pas, hkrati pa ustvari iluzijo bokov.
Fashion Agony

Če si drobne postave: Poskusi mini krilo A-linije

Dobra novica: ni ti potrebno nakupovati samo na otroškem oddelku. Pri krilu je pomembno zgolj to, da ti sega največ do kolen, zaradi česar boš izgledala višja, kot dejansko si. Denim ali semiš mini krila so že ta trenutek zelo modna, zato čimprej skoči v njih in pokaži malo gole kože (vendar v mejah okusnega, seveda).
FitFabFun Mom

Če si visoke postave: Poskusi ‘pencil’ midi krilo

Bodimo realni: dejansko lahko nosiš karkoli želiš, vendar če bi rada svoje že tako dolge noge naredila še daljše (kot je ponedeljek!), si obleci oprijeto midi krilo. Tesno se ti prilega okoli bokov, midi dolžina do sredine meč pa te naredi optično še višjo in še bolj vitko, za razliko od modelov, ki se končajo pri kolenih in te s tem optično pomanjšajo.
This Time Tomorrow

Ne spreglej tudi novih načinov plastenja vsakdanjih oblačil!