Najboljše modne bližnjice za poletne stajlinge

Za lahkotno jutranje oblačenje!

Mudi se nam. Vroče nam je. In ne bomo porabile še ure za sestavljanje stajlinga v vročih poletnih jutrih. Na srečo ti ni treba žrtvovati spanja za profesionalni in modni slog. Hitre in enostavne bližnjice ti bodo pomagale, da boš oblečena v rekordno hitrem času!

Maksi obleka s sandali

Maksi obleka je rešiteljica vseh lenih deklet. Cvetlična, enobarvna, črtasta – vsaka dolga silhueta instantno ustvari stajling. Zraven moraš le še obuti sandale.

Figa na vrhu glave z opazno šminko

V tistih dneh, ko pritisneš na dremež že 17-ič in moraš posledično za to žrtvovati običajno makeup rutino, naredi en lepotni korak, ki bo v trenutku ustvaril videz, kot da si zanj porabila veliko več časa: ustnice v živahni barvi in elegantna figa na vrhu glave. Izgledala boš urejena in nihče niti opazil ne bo, da nisi nanesla maskare in senčila.

Srajčasta obleka in superge

Poleti je enostavno prevroče za plastenje oblačil. Preprostost ohrani z lahkotno bombažno srajčasto obleko, športni pridih pa dodaj z modnimi supergami.

Naj ‘statement’ uhani opravijo svoje delo

Ne pravijo jim kar tako ‘statement’ uhani. Lase spni v eleganten čop in naj uhani govorijo sami zase.

Bela in denim uniforma

Zelo verjetno imaš že vsaj nekaj poletnih kosov v beli barvi in iz denima. Zanesi se na preverjeno barvno kombinacijo in ustvari različne stajlinge, ki jih boš lahko nosila skozi celotni teden.

Monokromatičnost

Kadar si v dvomih se obleci v eno barvo. Bela in črna sta najbolj logična izbira, vendar boš v katerikoli barvi izgledala urejeno.

Slab lasni dan zakrij z elegantnim slamnikom

Če bi rada imela lase spuščene, vendar se ti jih ne da stilirati, investiraj v eleganten slamnik, ki bo nadgradil čisto vsak priložnosten stajling.