Poglej si največje zvezde v najboljših kreacijah na rdeči preprogi v Cannesu

Pa se je začelo! Letošnji filmski festival v Cannesu je uradno odprl vrata francoske riviere v sredo, 11. maja in bo trajal še nadaljnjih 11 svetlečih in glamuroznih dni. Cannesova rdeča preproga je vedno ena izmed najbolj glamuroznih na svetu, po kateri se sprehajajo največje zvezde. Veliko o samem dogodku pove tudi dejstvo, da so njegovi uradni sponzorji Chopard, L’Oréal in modni konglomerat Kering.

Prvi dan se je noseča Blake Lively po otvoritveni rdeči preprogi sprehodila v okrašeni ‘goli’ obleki Atelier Versace, nič kaj dosti različni od Cavalli Couture obleke, ki jo je za otvoritveni večer izbrala manekenka Bella Hadid. Naomi Watts je izbrala lepo vijolično Giorgio Armani Privé obleko z ravno pravšnjo mero bleščic, medtem ko je Kristen Stewart dokazala, da biti obraz znamke Chanel definitivno ima svoje prednosti, saj je bila oblečena v kreacijo direktno z modne revije na Kubi.

Tekom festivala bomo lahko zasledili tudi modele, kot so Karlie Kloss in Rosie Huntington-Whiteley ter igralke Elle Fanning, Marion Cotillard in Charlize Theron z ostalimi mednarodnimi filmskimi zvezdami, ki bodo zagotovo oblečene v najboljše kreacije.

Oglej si najlepše zvezdniške videze z rdeče preproge (galerijo bomo dnevno posodabljali)…