Nakit za modrost in moč ob dnevu žena

Na dan žena posebno pozornost namenimo ženskam in priznanju njihovega uspeha, prispevkov ter dosežkov. Je dan za upanje, presojo in praznovanje enakosti spolov na vseh poteh v življenju. Prav tako je tudi dan, kjer je v ospredju ženska moč, potrpljenje, notranja moč in pogum. »Safir denimo predstavlja modrost, ki so vam jo posredovali tisti, ki so vas vzgojili,« pravi rek, ki ga je ob tem izpostavila vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time Maja Kožuh.

Brosway zlata verižica - Modna.si
Dan žena je dan za upanje, presojo in praznovanje enakosti spolov na vseh poteh v življenju

Mednarodni dan žena spodbuja ljudi, da aktivno soočijo stereotipe, poglobijo dojemanje, soočijo pristranskost, izboljšajo situacije in praznujejo dosežke žensk. Na ta dan je izjemna priložnost, da svoji prijateljici, sestri, ženi, sodelavki ali znanki podarite kos nakita s katerim se bo ženska počutila opolnomočeno. »Letos so moderni izstopajoči uhani, prstani in verižice, modernejši pa so bolj drzni kosi. Za dan žena vam svetujemo nakup verižice ali zapestnice v srebrni ali zlati barvi.«

Mati, sestra, žena, babica, hči ali prijateljica si ne zaslužijo nič manj kot najboljše in največje spoštovanje, ki ga lahko izkažete s kosom dizajnerskega nakita, saj le-ta nosi zgodbo. V njihovih poslovalnicah lahko najdete več kot 30 vrst priznanih in kakovostnih blagovnih znamk ročnih ur in nakita. Z občutkom za estetiko zagotavljajo lepe in čutne kose nakita, s svojo preciznostjo pa so izjemni strokovnjaki za ure. »Naše poslanstvo je s svojim delovanjem soustvarjati trenutke sreče, zadovoljstva in emocij naših cenjenih strank,« je sklenila.