Naomi Campbell prepričana, da TA pripomoček povzroča gube!

In zelo verjetno ima prav.

Ne vemo zate, ampak mi konstantno iščemo nove in nove trike za nego kože in načine, bi upočasnili njeno ter jo ohranili čim dlje svežo, sijočo in mladostno.

, ki je znana po svoji sijoči, brezčasni polti, je za Architectural Digest razkrila enostaven in učinkovit trik, za katerega ti ni treba odšteti popolnoma nič denarja. Supermanekenka meni, da ji je prav ta trik pomagal, da na njeni koži še vedno ni gub.


Medtem ko je razkazovala svoj dom v Keniji, je legendarna supermanekenka pojasnila: “Všeč mi je ta soba; lepo je ohlajena. Imamo klimatsko napravo. Osebno ne spim z vklopljeno klimatsko napravo. Ni mi všeč; povzroča , verjamem.”

Vroče poletje je že tik pred vrati in večina med nami bo zagotovo pogosteje uporabljala klimatske naprave za ohajevanje prostorov. Nam ta, za večino nujni poletni pripomoček res pospešuje nastajanje gub?

Klimatske naprave lahko zmanjšajo vlažnost zraka v prostoru, kar vodi do bolj suhe klime v prostoru. Dolgotrajna izpostavljenost v takšnih okoljih, ki so hlajeni s klimatskimi napravami, povzročajo izgubo vlage v koži. To lahko privede do dehidrirane kože, za katero so značilne pusta polt, izguba napetosti, sijaja in elastičnosti, pokažejo pa se fine linije in gube.

Tako da v bodočih vročih mesecih nikar ne pretiravaj z ohlajevanjem prostora s klimo, če si želiš mladostno kožo, kot jo ima Naomi.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si