NAPOLNI PRAZNIČNI ČAS Z VITAMINI!

S prikupno poslastico zate in tvoje najdražje.

Vsak dan je lahko praznik – no, vsaj bil bi lahko! Naj bo zato letošnji praznični čas res nekaj posebnega in poln trenutkov, ki si jih vzameš samo zase. Poskrbi za svoj imunski sistem z novostjo, ki te preprosto mora navdušiti: zimskim receptom za vodo z okusom, ki jo lahko pripraviš kar sama! Poživila bo tvoje počutje, te napolnila z energijo in poskrbela, da postaneš prava ljubiteljica tega trenda.

Izdolbi semena granatnega jabolka, jim dodaj limonin sok in skupaj začini še s kančkom ingverja!

S tem simpatičnim receptom lahko pripraviš svojo okusno vodo polno vitaminov, ki jih to zimo še kako potrebuješ. Ob ustvarjanju zdravega napitka pa lahko preprosto uporabiš tudi svojo domišljijo in dodaš svoje priljubljene sestavine. Ta nov trendi način pitja vode zdaj navdušuje še v družbi prikupne modne stekleničke EQUA, ki je priljubljena pri blogerjih s celega sveta. Zdaj že obvezen dodatek za vse modne navdušenke ti omogoča pripravo okusnih zdravih napitkov in tako skrbi, da tudi čez zimo popiješ dovolj vode. Oglej si vrsto kombinacij stekleničk z napitki in pripravi svojo, ki jo lahko deliš na #myequa.

Steklenička pa je lahko tudi prikupno darilce za tvoje najdražje. Če si še vedno v dilemi, s čim jih obdariti za letošnji božič, je to zagotovo popolno darilce, ki bo razveselilo vsakogar. Pokaži jim, da so zate nekaj posebnega in za vsakega izberi najljubšo na equa.si.