Nekdanja soigralka od Britney Spears razkrila žalostno skrivnost o pop zvezdnici

Taryn Manning je v njenih začetnih filmskih letih z Zoe Saldaña zaigrala ob pop zvezdnici Britney Spears v filmu “Crossroads” iz leta 2002. V najstniški drami so Manning, Spears in Saldaña igrale tri najboljše prijateljice, ki se odločijo za potovanje po Združenih državah Amerike, da bi po končani srednji šoli obudile svoje prijateljstvo.


Čeprav film takrat še ni bil deležen pohval kritikov, je med Britneyinimi oboževalci postal nekakšna kultna klasika. Vsako dekle sanja, da bi šla po poti, po kateri je šla trojica v “Crossroads”, saj je izgledalo, kot da se zabavajo tako med snemanjem kot tudi v prostem času. Ampak kot pravi Taryn je bila Britneyina izkušnja vse prej kot zabavna in nekoliko nadzorovana – celo do te točke, da se ni smela pogovarjati z nikomer.

Taryn Manning je razkrila, da se Britney Spears ni smela družiti, ko niso snemali

Septembra 2021 je Taryn nastopila v epizodi podkasta Paris Hilton “This Is Paris”. Začeli sta pogovor o njuni skupni prijateljici Britney, kar je na koncu pripeljalo do razprave o tem, kako je bilo Taryn sodelovati s pop zvezdnico pri filmu “Crossroads”. Ker nista govorili več kot desetletje, je Taryn razkrila, da Brit na snemanju v prostem času “nikoli ni smela govoriti z nikomer”. “Ne vem, če ji je bilo kdaj dovoljeno preprosto imeti prijatelja, če sem iskrena do tebe,” je dodala. “Ne vem zagotovo, vendar ni izgledalo, da bi lahko kar poklicala prijatelja in se šla zabavat. Še veliko pred [konservatorstvom].”


Ko jo je Paris vprašal, kako je bilo delati z Britney, Taryn ni imela drugega kot lepih spominov. “Najboljša je. Tako prisrčna. Izjemna je,” je dejala o pop ikoni. Tudi Paris je delila svoje izkušnje s pevko, ki jo ima za tesno prijateljico. “Tako je prijazna in sramežljiva in preprosto nedolžna,” je rekla. “Kot angelček. Res prijazno dekle.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si