fbpx

Nick Cannon skakal po mestu kot velikonočni zajec do vseh svojih 12-ih otrok

Nick Cannon je bil letošnji najboljši velikonočni zajček – a namesto jajc je vsem svojim 12 otrokom prinesel čas za očka in dokumentiral celotno velikonočno popotovanje.

Dolgoletni televizijski voditelj se je pretekli vikend zelo potrudil – oblekel si je kostum zajca, medtem ko je skakal po mestu, da bi zagotovil, da bodo vsi njegovi potomci – ki vključuje 12 otrok 6-ih različnih žensk – lahko preživeli kvaliteten čas z njim. In na prvi pogled izgleda, da mu je uspelo.

Stvari so se začele v soboto, ko se je ustavil v domu Bre Tiesi, da bi se družil z njunim enoletnim sinom Legendary-jem Love-om in objavil nekaj njihovih prisrčnih fotografij.

Na velikonočno nedeljo je bil Nick ponovno na poti, ko je delil fotografijo svojih otrok z Brittany BellGolden Sagon, Powerful Queen in Rise Messiah – skupaj z napisom “Veselo veliko noč želi očka zajček!!”

Nato se je odpravil do doma LaNishe Cole, da bi se z njuno 1-letno hčerko Onyx Ice Cole Cannon valjal po zelenici za hišo v zajčjem kostumu za velikonočno fotografiranje.

Nick se je nato odpravil k Abby De La Rosa, da bi naredil velikonočne fotografije s svojimi tremi prikupnimi malčki – Beautiful Zeppelin, Zion Mixolydian in Zillion Heir.

Na velikonočno nedeljo pa sta se mu pridružila tudi njegova 12-letna dvojčka, Moroccan Cannon in Monroe Cannon, s katerima so skupaj obiskali otroško bolnišnico St. Mary’s Children’s Hospital.

Ni kaj, Nick se je zares potrudil, da bi z vsemi svojimi otroki širil velikonočno veselje.