Nicki Minaj naznanila plačevanje šolnine svojim zvestim oboževalcem

Amerika je država, v kateri študij še vedno ni zastonj. Pravzaprav je celo tako zelo drag, da lahko doseže vrednost tudi nakupa luksuznega avtomobila. In nič ni lepšega, kot če ti nekdo v celoti krije stroške, še posebej pa, če je to mega zvezdnik.

Nicki Minaj se je pred kratkim ponudila, da bi plačala šolnino študentki, ki jo je prosila zanjo.

Pretekli vikend je hip hop zvezdnica na Twitterju prejela kratek posnetek, v katerem jo je njena oboževalka na smešen način prosila za finančno pomoč pri plačilu študija. Čeprav njena fenica verjetno sploh ni pričakovala nikakršnega odgovora, ji je Nicki nazaj tvitnila: “Pokaži mi svoje dobre ocene, ki jih lahko preverim v tvoji šoli in plačala bom šolnino.” Ta tvit je sprožil celo poplavo prošenj njenih zvestih oboževalcev za pomoč pri plačilu študija in ostalih stroškov.

Nicki je odgovorila na okoli deset prošenj študentov in se ponudila, da plača šolnino, če ji bodo v privatna sporočila poslali dokazilo, da imajo doma res težave z denarjem. In po poročanju TMZ-ja, Nicki že izpolnjuje svojo obljubo. TMZ je kontaktiral nekatere študente, katerim je Nicki odgovorila na prošnjo in en študent je že potrdil, da mu je Nicki nakazala 500 dolarjev. Nicki pa se je z dobrim delom pohvalila tudi na Instagramu.


Zvezdnica je razkrila, da bo gesto ponovila čez mesec ali dva.