Domov » VIP » Nikoli ne uganeš, katero sestro je Khloé Kardashian izbrala za botro hčerki True

Nikoli ne uganeš, katero sestro je Khloé Kardashian izbrala za botro hčerki True

VIP
Nikoli ne uganeš, katero sestro je Khloé Kardashian izbrala za botro hčerki True
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Je to Kourtney, Kim, Kendall ali Kylie?

Khloé Kardashian je končno sprejela pomembno odločitev! 34-letna resničnostna zvezdnica je razkrila, katero sestro je izbrala za botro svoji prvi hčerki in pa tudi razlog, zakaj je izbrala prav njo.

V zadnji epizodi resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians je Khloe razkrila, da je za botro izbrala Kim Kardashian. “Vedno sem mislila, da bo botra mojega otroka Kourtney, vendar pa zadnji čas opazujem Kimberly, ki je vsekakor takšna mama, kakršna si želim biti tudi sama. Tako da je resnično težka izbira med Kourtney in Kim,” je priznala Khloé.

“Ne vem, zakaj je to nekaj, o čemer mora Khloé sploh razmišljati. Moja strast so moji otroci in moja družina in vedno delamo zabavne stvari in potujemo. Otroci imajo občutek svobode, vendar imamo tudi meje, zato sem očitno najboljša izbira,” je v epizodi pojasnila Kourtney.

“O tem sem dolgo in globoko razmišljala in se odločila. Moram izbrati najboljšo za svojo hčero, vendar pa hkrati tudi ne želim nikogar prizadeti,” je začela pojasnjevati Khloé. “Ko gledam Kimberly v vlogi mame, resnično spoštujem njene starševske veščine – to ne pomeni, da ne spoštujem spretnosti od Kourtney, vendar se lahko veliko bolj poistovetim s Kim v vlogi mame. Konec koncev pa je ta družina tako zelo povezana, vsi se imamo neizmerno radi in če se, bog ne daj, karkoli zgodi, vem da bo moja hči v dobrih rokah, ne glede na to, katera je njena botra.”