Nora zabava, popusti in nagradna igra v Cityparku

Ste pripravljeni na noro doživetje, ki vključuje popuste in zabavo? V našem največjem nakupovalnem središču Citypark vas bodo trgovine in lokali ta vikend razvajali z izbranimi popusti in ugodnostmi. Potekla pa bo tudi nagradna igra »Cityparkov JACK«, v kateri bodo podelili kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak.

Z malo sreče si boste lahko priigrali tudi povrnjen nakup, saj bo v pritličju Cityparka pri trgovini Humanic postavljen igralni aparat JACK. Sodelovali boste lahko z računom o opravljenem nakupu, s pritiskom na gumb sprožili animacijo, računalniški algoritem pa bo naključno določil srečnega nagrajenca.

Za prijetno nakupovanje in dobro razpoloženje bo še dodatno poskrbel DJ, po nakupovalnih ulicah boste namreč lahko poplesavali v ritmu glasbenih miksov. Pravo poslastico pa so pripravili tudi za vse ljubitelje računalniških igric. Na prireditvenem prostoru pred Intersparom se boste v gaming kotičku lahko preizkusili v različnih igrah. Konec tedna bo pester in zabaven, zato obiščite Citypark.