Noseča Chrissy Teigen hospitalizirana!

Chrissy Teigen je prenočila v bolnišnici in oboževalce redno obvešča o tem, kaj se trenutno dogaja z njo.

34-letna manekenka je trenutno noseča s tretjim otrokom in zadnjih nekaj tednov leži v postelji.

Potem ko je na Instagramu ponesreči pokazala telefonsko številko svoje bolniške sobe, je morala zamenjati sobo in nato oboževalcem pojasnila, zakaj je sploh tam. Z njo pa je tudi njen mož John Legend.

“Vsi vemo, da sem že nekaj tednov v postelji,” je dejala Chrissy. “In to je zelo resen počitek v postelji, dovoljeno je samo vstajanje, da se hitro polulaš in to je to. Kopam se dvakrat na teden, ne tuširam se … Čisto vedno krvavim. Sem približno na polovici nosečnosti in kri teče že mesec dni. No, mogoče malo manj kot mesec dni. Govorimo več kot pri menstruaciji, punce, vsekakor pa ne le madeži. Veliko jih opazi madeže in običajno je vse v redu.”

“Vsakič, ko sem šla na stranišče, je tekla kri, ampak iskreno, tudi če sem samo ležala, je tekla kri,” je nadaljevala. “Ampak danes pa je bila velika razlika v tem, da je bilo nekako tako, kot da malo odpreš pipo in jo tako pustiš. Tako čudno je, ker se počutim res dobro. Običajno sem najsrečnejša med nosečnostjo, kar se razpoloženja tiče. Počutim se srečnejšo kot ko nisem noseča. Zato se tako težko sprijaznim s [situacijo] … Bil je trenutek danes, ko sploh nisem nehala krvaveti.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry