Nova aplikacija Moj dm – naj vam olajša nakupovanje!

Imamo jo! Čisto novo aplikacijo Moj dm, ki so jo pri dm drogerie markt na tržišče lansirali v začetku aprila in s katero boste od zdaj lahko nakupovali še hitreje, enostavneje in kar je najpomembnejše – z njo vam bo dm vedno pri roki.

Aplikacija Moj dm je prva dm aplikacija, ki potrošnikom prinaša številne prednosti in prijetno nakupovalno izkušnjo, saj je preprosta in enostavna za uporabo. V njej je zelo pregledno predstavljena celotna ponudba izdelkov, ponuja tudi pregled vseh kuponov ugodnosti in omogoča, da fizično active beauty kartico nadomestite kar s QR kodo v aplikaciji. dm drogerie markt bo odslej potrošniku »vedno blizu«, saj ponuja mnoge prednosti in ugodnosti za kupca.

Aplikacija je na voljo v obeh trgovinah, tako za za iOS (App Store) kot Android (Google Play) naprave.

Prvi korak, ki ga morate narediti je ta, da si aplikacijo prenesete na svoj pametni telefon, se registrirate oz. prijavite vanjo in jo nato začnete kar takoj uporabljati! To pa še ni vse – ob prenosu in registraciji prejmete 500 bonus točk, kar pomeni 5 evrov prihranka ob prvem naslednjem nakupu.

Katere so prednosti aplikacije Moj dm?

Pri nakupu preko aplikacije Moj dm je res vse na enem mestu. Vsi izdelki so na voljo za pregled – ne le ti iz prodajaln, ampak tudi tisti ekskluzivni na spletu. Prav tako si lahko ustvarite svoj seznam želja priljubljenih izdelkov oz. svoj nakupovalni seznam, ali pa izberete storitev Hitri prevzem – zjutraj preko aplikacije nakupite izdelke in jih nato že v roku 3 ur ali popoldan na poti domov v prodajalni le prevzamete. V aplikaciji pa je na voljo tudi pregled kuponov ugodnosti iz programa active beauty  oziroma boste imeli tudi pregled nad vsemi opravljenimi nakupi.

Spletno nakupovanje v dm-u bo tako postalo še bolj zabavno in priročno. Predvsem bodo nad aplikacijo navdušeni vsi tisti, ki jim za obisk trgovin zaradi številnih obveznosti vedno zmanjka časa. Odslej lahko udobno in hitro vse kar potrebujete nakupite z domačega kavča. Poiščite navdih v ponudbi izdelkov, jih dodajte v spletni nakupovalni voziček. Nakupovanje še nikoli ni bilo lažje, saj aplikacija Moj dm omogoča res enostaven in prijeten nakup.