fbpx

Nova linija za otroke MALIE

Moje ime je Malie in danes mi je oči posodil svoj računalnik, da vam lahko zaupam nekaj res posebnega. Ampak prvo, nekaj malega o meni.

Stara sem 5 let in hodim v vrtec. Rada se igram s prijatelji in s svojo psičko Koko. Ona je moja najboljša prijateljica. Večkrat poležavava na kavču in skupaj gledava risanke. Super je! Čas pa rada preživljam tudi s svojo mamico. Skupaj veliko kuhava. In oh kako so mi všeč njene jedi. Pred kratkim sva se lotili nečesa res posebnega. In zdravega tudi, pravi mami. Ona je kuhala, jaz pa poizkušala in izbirala. In izbrala sem le najboljše. Zame.. in zate!

…in tako so nastali izdelki Malie.
Nova linija za otroke MALIE

Malie kašice lahko z zagotovostjo uvrščamo na sam vrh zdravih zajtrkov oz obrokov.

Ogljikovi hidrati, bogati z vlakninami, v ovsu zagotavljajo enakomeren tok energije, katero telo in možgani črpajo čez cel dan…Začetek dneva z visokokakovostnimi vlakninami močno pripomore k večji ravni koncentracije. Pozitivno vpiva tudi na (mlade) športnike saj jim nudi gorivo za vse aktivnosti, igro ali učenje.

✔Mešanica ovsenih kosmičev, presnega kakava in banane je priljubljena kombinacija otrok in odraslih. Sladkana je s kokosovim sladkorjem in pripravljena le v nekaj minutah.

✔Bogat vir vlaknin:

Oves vsebuje velike količine vlaknin, magnezija, železa in cinka. Vlaknine delujejo tudi kot naravno odvajalo in preprečujejo zaprtje.

✔Nežna prebava:

Oves je enozrnato živilo, ki je za prebaven sistem enostaven in lahko prebavljiv. Ohranja zdravje prebavil, izboljša apetit, okrepi izločanje prebavnih žlez, normalizira delovanje črevesja in predstavlja zdravo hrano za vso družino. Blagodejno vpliva tudi na prebavo un spodbuja razstrupljanje telesa.

✔Beljakovine:

Oves vsebujejo velike beljakovin kar močno vpliva na ohranjanje zdravja kože.

✔Minerali:

Oves vsebuje minerale, kot so kalcij, železo, cink, fosfor, kalij, natrij in magnezij, ki so ključni za razvoj otrok in zdravje odraslih.

✔Izjemen okus:

Malie okuse so izbrali otroci. Narejen je po njihovih željah in izboru in po standardih znamke Nature’s Finest. Kaše so kljub skrbno izbranim zdravim sestavinam nadvse okusne in privlačne za otroke.

OVSENE KAŠICE

Nova linija za otroke MALIE
(Nature’s Finest)

Bio ovsena kaša z okusom Čokolade & Banane

Če si želiš res nekaj dobrega, moraš poskusiti kašico z okusom čokolade in banane. Enostavno jo lahko pripraviš s toplo vodo ali kakšnim drugim rastlinskim napitkom oziroma mlekom. Mami pravi, da je zelo zdrava. Vsebuje ogljikove hidrate, ki pomagajo stabilizirati naš krvni sladkor. In ima veliko prehranskih vlaknin, več kot katero koli drugo žito.

 

 

 

Nova linija za otroke MALIE
(Nature’s Finest)

Bio ovsena kaša z okusom Banane

Poznaš koga, ki ne mara banan? Jaz ne. Obožujem banane in vse kar je povezano z njimi. Tudi bananino kašico. Okusna je in sladka, čeprav nima dodanega rafiniranega sladkorja. Je popolna za otroke vseh starosti, tudi tiste malo starejše.

 

 

 

 

Nova linija za otroke MALIE
(Nature’s Finest)

Bio ovsena kaša z okusom Čokolade & Kokosa

Če moram izbrati najboljši zajtrk ali malico bo zagotovo nekaj s čokolado. Tale kašica je prava čokoladna poslastica. Zdrava tudi, brez rafiniranega sladkorja. In drugačna, saj ima okus po kokosu. Stavim, da bo všeč tudi tebi.

 

 

 

 

Nova linija za otroke MALIE
(Nature’s Finest)

Bio ovsena kaša z dodanim sadjem

Poznaš Murve? Murve imajo naravno sladek okus. Mi pa smo jim dodali še super zdrave goji jagode in fige. Res je sadna fantazija! Vsebuje pa tudi lahko prebavljive ogljikove hidrate in veliko vitaminov. Sem omenila kako zelo okusna je? Moraš poskusiti!

 

 

 

ZDRAV KAKAV

Nova linija za otroke MALIE
(Nature’s Finest)

Čokoladni napitek s kalcijem

Včasih po dolgem dnevu igranja in spoznavanja novih stvari, potrebujem le skodelico toplega in dobrega kakava. Ampak posebnega! Narejenega iz organskega riževega napitka in presnega kakava. Mami pravi, da je dober tudi za moje kosti in zobe, saj ima dodan kalcij. Na zdravje!

Nova linija za otroke MALIE