Obleci se za barvito jesen in ustvari svoj trenutek!

Sezona večplastnih outfitov se je tudi uradno začela. Jesen bo idealna za kombiniranje najljubših kosov iz naših omar, ki to sezono stavijo na estetiko udobja in barvna pravila.

Poletni dnevi so za nami in prišel je čas, da nas navdušijo jesenski razgledi. Dobre stilske izbire in aktivnosti, v katerih lahko uživamo skupaj, bodo v nas spodbudile občutke, za katere si želimo, da bi trajali čim dlje.

Točno to pa zagovarja tudi nova Zalandova kampanja, v kateri nastopa supermodel Paloma Elsesser, zagovornica sprejemanja telesa in ozaveščanja o duševnem zdravju. Kampanja s sporočilom Ustvari svoj trenutek namreč prinaša navdih za hladnejše dni, ki so pred nami.

Tako kot je generacija Z z eno hitro potezo odpravila ozke kavbojke in dala prednost udobju, bomo mi to jesen nosili hlače na zvonec, cargo hlače in široke kroje. Široke hlače, trend prosojnih srajc, stezniki, ki poudarijo postavo in kratki crop topi, ki bodo še posebej izstopali.

Prevladovala bodo tudi mini krila s kulskimi pajkicami in čevlji s platformo. Za tiste kratke trenutke sonca, pa je vsak outfit vredno poudariti s trendovskimi sončnimi očali.

V prehodnem obdobju med letnimi časi nas kmalu čakajo tudi plašči, rokavice in škornji.

Jesenski modni izbor je že na voljo v Zalando spletni trgovini.