Domov » Lepota & zdravje » Oblike frizur, ki te preverjeno najbolj pomladijo

Oblike frizur, ki te preverjeno najbolj pomladijo

Lepota & zdravjeNega
Oblike frizur, ki te preverjeno najbolj pomladijo
📷 Profimedia

Če si želiš izgledati bolj mladostno, potem izbira pričeske, ki si jo nosila v srednji šoli, nikakor ni pametna odločitev. Takrat si se morda resda počutila najbolj mlado, vendar je to tudi zajamčen recept za zastarel izgled.

Nasprotno pa bodo pixie pričeska in vse dolžine, ki segajo do ključnice oziroma najdlje do predela prsi, odvzele leta tvojemu obrazu.

Zelo kratki lasje

“Ponošena” pixie pričeska, ki ima nekoliko daljše pramene okoli obraza, je laskajoča oblika za kratke lase. Še zlasti deluje mladostno zaradi lahkotnega oblikovanja. Pristoji večini oblik obrazov, poleg tega pa se ti ni potrebno vsakodnevno ukvarjati z oblikovanjem. Že desetletja je tej obliki pričeske zvesta Kris Jenner.

Kratki lasje

Če se bolje počutiš z bob dolžino pričeske, potem se odloči za resasto postrižene lase z dolžino do brade. Je mladostna, prameni okoli obraza pa ustvarijo nežen in lahkoten izgled.

Srednje dolgi lasje

Jennifer Aniston ima že leta takšno dolžino las. In kaj takšno pričesko dela mladostno? Lasje so resasto postriženi, zaradi česar pričeska izgleda igriva in lahkotna. Prameni okoli obraza naj bodo nekoliko bolj stopničasto postriženi, da je učinek pomlajevanja še boljši.

Srednje dolgi lasje

Tudi Eva Longoria je ljubiteljica stopničasto postriženih, srednje dolgih las, saj izgledajo odlično tako zravnani kot tudi skodrani.

Daljši lasje

Priljubljena brezčasna pričeska za daljše lase so stopničasti prameni, ki gredo od krajše dolžine okoli obraza do daljše na hrbtu. Zaradi tega izgleda pričeska razigrana, hkrati pa odpre obraz. Tej dolžini najbolj pristojijo lahkotno valoviti lasje.

Dolgi lasje

In kako dolgo je predolgo? Vse, kar sega preko predela prsi. Christie Brinkley je še en primer, kako v zrelih letih odlično nositi daljšo pričesko.