Oboževalci Jennifer Lopez šokirani: “Saj si sploh ni več podobna!”

53-letna Jennifer Lopez je sprožila nove pomisleke glede plastične operacije, potem ko so oboževalci na družbenih omrežjih videli zadnjo kampanjo s podjetjem Revolve. Nekateri pravijo, da njen obraz sploh ne izgleda več kot njen. Igralka je bila deležna hudih kritik zaradi plastičnih operacij in urejanja fotografij svojega obraza. Pred kratkim je bila njena resnična tekstura kože razkrita kot filter, potem ko je trdila, da je njen mladosten videz posledica uporabe “olivnega olja”.

Jenniferina skorajda brezčasna podoba ježe leta tema špekulacij. V preteklih letih je J.Lo zanikala, da bi imela kakršne koli popravke za ohranitev svojega mladostnega videza. Pogosto zasluge pripisuje posebnim lepotilnim izdelkom (seveda njeni lastni liniji) namesto botoksa. Ampak nekateri oboževalci tega preprosto ne sprejmejo – prepričani so, da je bodisi opravila delo ali pa močno ureja svoj obraz na fotografijah.

V svoji zadnji objavi na Instagramu je Jennifer razkrila, da sodeluje z maloprodajnim podjetjem Revolve pri novi kolekciji čevljev. V seriji fotografij lahko igralko vidimo v obleki z bleščicami, ki razgalja noge, in z bleščečimi visokimi petami. Medtem ko je Jennifer videti neverjetno, so bili oboževalci bolj osredotočeni na njen neprepoznavni izgled.

“Oh, daj no! Ta posnetek noge izgleda kot konjeva zadnja noga! Morda boste želeli obiskati zdravnika zaradi te napačno nameščene mišice. Epski photoshop spodrsljaj,” je en oboževalec komentiral njeno nenavadno nogo. “jLO! To ni tvoj obraz! Kaj se je zgodilo s tem,” je komentiral drugi, medtem ko je tretji poudaril: “V procesu urejanja ste vsi malo preveč spremenili njen obraz.” Četrti oboževalec je komentiral: “Na nekaterih od teh si sploh ni več podobna!”

Nedavno je bil objavljen tudi video, v katerem zvezdnica pravi: “Povejte mi, da greste na fitnes, brez da mi poveste, da greste na fitnes. Jaz bom prva.” Marsikdo je med videom, ko zvezdnica za sekundo nagne glavo proti kameri, opazil gubice na čelu in takoj so se pojavile špekulacije, da zvezdnica uporablja filter na svojih videih, ki pa za sekundo ni bilo.

@needthedeets Did you see that? #jenniferlopez #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #celebrity #entertainment ♬ original sound – NeedTheDeets

Jennifer se je morala že večkrat v svoji karieri spopasti z govoricami o botoksu in urejanju fotografij. Potem ko je lansirala svojo uspešno linijo JLo Beauty in vztrajala, da je lahko “mladostna in brezčasna v vseh letih”, si je vzela čas in pojasnila, zakaj sovraži komentarje in ogovarjanja o njenem obrazu. “Nikogar ne obsojam. Če želite na botoks in injekcije, pojdite! Ampak nočem, da ljudje lažejo o meni in govorijo: ‘Oh, ona nas poskuša pretentati, da te stvari delujejo.'”