Oboževalci šokirani nad izgledom Nicole Kidman

Nicole Kidman krasi hollywoodsko izdajo revije Vanity Fair za leto 2022 v skromni opravi iz spomladanske kolekcije Miu Miu, o kateri se je veliko razpravljalo, za leto 2022.

54-letna na naslovnici pozira v kratkem mini krilu s tako nizkim pasom, da se praktično kvalificira že skoraj kot pas, skupaj z ujemajočim se nagubanim nedrčkom, ki razkriva ogromno gole kože v predelu trebuha.

Britanska stilistka Katie Grand je Nicolin šolsko-koketni videz na naslovnici zaključila s sivimi nogavicami do kolen in mokasinkami v špico.

Bralci revije pa niso bili ravno navdušeni, ko so videli večno glamurozno filmsko zvezdo v videzu, ki je bil navidezno vzet iz glasbenega videospota Britney Spears za “Baby One More Time”.

“Je uspešna igralka, ki je bila nominirana za Oskarja. Zakaj je oblečena kot šolarka? Ni kulsko,” je eden komentiral objavo naslovnice na Instagramu Vanity Faira, drugi pa je zapisal: “Rad bi slišal koncept za tem … ker ga ne razumem.”

“Nicole Kidman je neverjetna, a ta stajling je grozen. Šokiran sem, da se je strinjala s tem,” je dejal tretji komentator, četrti pa: “Kdo je mislil, da je to dobra ideja? Um me bega.”