Oprah Winfrey razkrila, zakaj se noče poročiti s partnerjem Stedmanom Grahamom

Čeprav sta zaročena že od leta 1993!

Oprah Winfrey je v februarski izdaji revije O, The Oprah Magazine odkrito spregovorila o tem, zakaj se vse do danes še ni poročila s Stedmanom Grahamom in zakaj je kljub temu njuna zveza še vedno trdna.

“Leta 1993, trenutek po tem, ko sem rekla da njegovi zaroki, sem začela dvomiti. Spoznala sem, da si pravzaprav ne želim poroke. Hotela sem le to, da bi me zaročil. Želela sem vedeti, da se mu zdim vredna biti njegova žena, vendar nisem želela žrtvovanja, kompromisov in vsakodnevnih zavez, da bi najin zakon trajal. Moje življenje z oddajo je bila moja prioriteta in oba sva to vedela. On in jaz se strinjava, da če bi zavezala zakonski vozel, danes ne bi bila več skupaj.”

In zakaj je njuna zveza tako trdna? “Najina zveza deluje, ker je ustvaril svojo identiteto in ni le “partner od Oprah” (po svetu poučuje o identitetnem vodenju in o tej temi je napisal tudi več knjig). In ker se strinjava glede vseh pomembnih vrednot (poštenost je številka ena). In ker z veseljem opazujeva, kako drugi izpolnjuje in kreira svojo usodo in namen. To je tisto, kar Gary Zukav definira kot duhovno partnerstvo: partnerstvo med enakovrednima za duhovno rast.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry