Osebna kuharica družine Kardashian razkrila, kako nahrani celotno družino

Ni presenetljivo, da Kardashianke raje jedo zelo zdravo, kadar je to mogoče.

Razvejano družino na zdravi poti prehranjevanja ohranja Chef K, ki je poklicni vzdevek njihove dolgoletne osebne kuharice Khristianne Uy. Njena posebnost je priprava uravnoteženih obrokov in prigrizkov – pomislite na pastelne, rastlinske šejke za veliko noč in italijansko pojedino – skupaj z veganskimi in brezglutenskimi jedmi, vsako leto pa pripravlja tudi jedi za obiskovalce Camp Poosh-a na Coachelli.

“Malo sladkorja, zdravi ogljikovi hidrati in veliko beljakovin so moja prioriteta pri vsakem obroku,” je Chef K povedal za E! News v ekskluzivnem intervjuju. “Zdravje je prioriteta za vsako od mojih strank, saj so izbirčne glede tega, kaj vnesejo v svoje telo. Zelo sem previdna pri tem, od koga nabavljam in pri katerih prodajalcih kupujem, od rib in mesa, do proizvodnje in celo začimb.”

In ne glede na to, ali gre za keto dieto Kourtney Kardashian ali Kim Kardashian, ki se nagiba k rastlinskemu načinu prehranjevanja, Chef K ima recept.

“Vsaka stranka je drugačna in vedno bom poskrbela, da bom zadovoljila njihove specifične potrebe, pa naj bo to veganska, brez mlečnih izdelkov, brez glutena, vegetarijanska, seznam se lahko nadaljuje,” je dejala. “Z vsako stranko rada naredim seznam ‘nikoli in vedno’ živil – to je moja klasika. In vsakič bom vključila “vedno” živila.”

“Imam srečo, da delam s celotno družino, od Krisinih velikih praznikov do rojstnodnevnih zabav in vsakodnevnega življenja,” je dejala. “Vedno sem zaposlena!”

Ko samo kuha v vsakdanjem družinskem slogu za Kardashian-Jenner zvezde, so njene najbolj iskane jedi “nostalgične juhe”, krepke solate in njeni značilni puhaste bombetke, ki so njen lastni strogo zaupni recept in ga ne deli z drugimi.