Osebni vizažist Kim Kardashian spregovoril o jesenskih trendih ličenja

Preteklo leto in pol je večina med nami ličila potisnila v zadnji kot kozmetičnih omaric in občasno uporabljala le maskaro in korektor. Konec koncev kakšen je sploh smisel nanašanja mat šminke, če jo moraš potem tako ali tako zakriti z obrazno masko? In zakaj nanašati tekočo podlago na celotni obraz, če je pol zakritega?

Ker se zdaj naša življenja počasi spreminjajo v bolj normalna, da se lahko vsaj na prostem sprehajamo brez mask, se je tudi zanimanje za trende ličenja povečalo. In kakšne trende nam prinaša jesen?

Mario Dedivanović, ustanovitelj znamke Makeup by Mario in moški, ki je zaslužen za najlepše makeup videze Kim Kardashian, je za Page Six razkril, kaj bomo nosili prihajajočih nekaj mesecev.

1. Polne obrvi, naravnega videza

“Sem velik ljubitelj tega, saj imam rad polne, pernate in ne preveč začrtane obrvi,” je dejal Mario. “Nekaj časa so bile v trendu zelo nenaravne, stroge obrvi, zato je to zame dobrodošla sprememba, saj imam rad ličila, ki mehčajo obraz.”

2. Mehke, matirane ustnice

“Vsi se veselijo, da si zopet nanašajo svoje najljubše odtenke na ustnice in mehka mat površina je lepa za jesen,” je dejal. “Udobje je ključno; navadili smo se, da se v vsem počutimo udobno, od oblačil, ki jih nosimo, do izbranih formulacij ličil, šminka pa ne bi smela biti nobena izjema.”

3. Svetlo vijolični toni

“Čudovit, sivkasto-vijoličen odtenek je lep, ne glede na to, ali ga nosiš na očeh, licih ali ustnicah – ali kot monokromatski videz,” je dejal Mario.

4. Kontura z rdečilom za lica (“blush draping”)

“Všeč mi je vsaka tehnika, ki naredi mehko konturo in izboljša obraz ter prikliče ličenje v 70-ih,” je dejal. “Draping je v bistvu kontura z rdečilom v primerjavi s tradicionalnimi izdelki za konturo ali bronzerjem.”

5. Nežno tonirana koža

“Sveža, sijoča, poletna koža prehaja v jesenske mesece,” je dejal Mario. “Obožujem tonirana vlažilna sredstva in odtenke kože, ki izenačijo ten kože, ne da bi na njej izgledali pretežki.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si