Pa je tudi uradno: Kim Kardashian in Kanye West pričakujeta tretjega otroka!

North in Saint bosta dobila mlajšega brata ali sestro!

Kim Kardashian West (36) in Kanye West (40) sta se kar nekaj časa pogovarjala o tem, da bi imela po North (4) in Saint-u (21 mesecev) še tretjega otroka, vendar so Kim, po dveh težkih nosečnostih, vsi zdravniki odsvetovali še tretjo nosečnost.

Zato je zvezdnica začela razmišljati o novih možnostih in se s Kanyejem pred več meseci odločila, da najameta nadomestno mamo. Zdaj pa je končno tudi uradno, da je nadomestna mati noseča!

“Celotna družina ne bi mogla biti bolj navdušena. Kim je dolgo časa iskala popolno nadomestno mamo in jo pred nekaj meseci končno našla,” je razkril bližnji vir. “S Kanyejem si želita, da bi bilo vse popolno in da bi bil otrok zelo zdrav. Ne želita si nobenih komplikacij, Kim pa je poskrbela tudi za idealen režim prehranjevanja, tako da vsi vedo, kaj dojenček uživa pred rojstvom.”“Ničesar si ne želim bolj, kot povečati svoje družine in preprosto vedeti, da imam dom, ki je varen,” je povedala Kim v aprilski epizodi resničnostnega šova Keeping Up with the Kardashians.

In čeprav je na poti tretji otrok, sploh ni nujno, da bo tudi zadnji. Kmalu po tem, ko sta zakonca razkrila, da sta najela nadomestno mamo, je vir blizu para razkril, da si “Kanye želi družino s petimi, še bolj pa s šestimi člani”.