Pamela Anderson razkrila, koliko denarja je prejela za snemanje Obalne straže

Pamela Anderson postaja bolj odkrita kot kdaj koli prej.

55-letna zvezda serije Obalna straža krasi naslovnico revije Variety, za katero je med intervjujem razkrila marsikaj, med drugim tudi to, koliko so ji plačali na snemanje priljubljene serije Obalna straža (Baywatch).

Pamela je razkrila, da je bila neenakomerno plačana za snemanje Obalne straže.

V prvi sezoni šova naj bi zaslužila le 1.500 dolarjev na epizodo in medtem ko naj bi proti koncu predvajanja zaslužila 300.000 dolarjev na epizodo, je njen soigralec David Hasselhoff, ki je bil tudi producent, zaslužil več in imel celo lastniški delež, ki se je izkazal za zelo donosnega, ko je Amazon Prime leta 2019 licenciral predelano serijo za svojo knjižnico.

“Producenti Baywatcha so obogateli. Takrat preprosto nisem imela zastopništva. Ali znanja in izkušenj. Ko delaš televizijsko oddajo, se ne zavedaš, da bo tako priljubljena, zato nekako podpišeš svoje življenje,” pravi.

Producenti filma Baywatch so ji ponudili vlogo v filmu iz leta 2017.

“Postajalo je res, res grozno. Rekli so, da želijo, da to storim kot uslugo. Rekla sem: ‘Usluge delam živalim, ne Paramountu.’ Toliko ustrahovanja je bilo, da to naredim. Želeli so, da to naredim brezplačno, kot poklon ali nekaj podobnega. Rekla sem: ‘Dajte no, ljudje. Mislim, resno?'”

Privolila je v kratko vlogo v filmu. Brez dialoga, le počasen posnetek: “Na koncu je bilo OK. Brez pritožb.”