Paris Hilton razkrila, kaj vse je v enem dnevu

Če si si že ogledala kakšno epizodo nove kuharske oddaje “Cooking with Paris” na Netflixu, potem si se zagotovo že kdaj vprašala, kakšni izgledajo njeni obroki.

Zvezdnica je v preteklosti že pela hvalnice kosmičem, razkrila ljubezen do sira in, seveda, pomfrija iz McDonald’s-a, tokrat pa je za The List spregovorila o svojih vsakdanjih obrokih.

je najpomembnejši


“Obožujem zajtrk. To je eden mojih najljubših obrokov,” je pojasnila Paris. “Vsako jutro jem francoski toast ali palačinke ali sendvič in žitarice za zajtrk, na primer Lucky Charms ali Frosted Flakes ter sveže stisnjen pomarančni sok in sok zelene, če poskušam jesti zdravo,” je opisala svoj prvi obrok dneva. Njen tipičen zajtrk je resnično v skladu s kosilom, ki ga je pripravila s v eni od epizod serije “Cooking with Paris”. Prijateljici sta poleg ostalih okusnih jedi za zajtrk, kot je fritaja, ustvarili tudi francoski toast obložen z žitaricami, ki so že dolgo časa njena redna izbira za zajtrk.

(Netflix)

Kaj pa je za in večerjo?

Ker Paris več truda vloži v zajtrk, je potem kosilo veliko bolj preprosto. “In potem za kosilo zelo rad pripravljam sendviče z bagetami in puranom ter sirom čedar, solato, majonezo in gorčico, s sadjem in smutiji,” je dejala Paris. Enostavna priprava sendvičev in smutijev ustvari hitro in uravnoteženo kosilo.

Za večerjo Paris spet odide v kuhinjo, da si pripravi še eno priljubljeno jed. je lahko karkoli,” pove. Vendar pa je ena njenih najljubših večerij pravzaprav tista, zaradi katere je sploh nastala oddaja “Cooking with Paris”: njena “sliving” lazanja, za katero recept si si lahko ogledala na njenem YouTubu profilu. “Očitno je, da zelo rad delam lazanje in testenine. Resnično sem dobra v italijanskih pogostijah. Torej, karkoli italijanskega, rad jem in to imam ponavadi za večerjo,” je še povedala Paris.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si