Pevka Adele že izbira ime za svojega drugega otroka

Adele je pripravljena, da drugič postane mama.

Pevka je preteklo soboto v Las Vegasu med šovom Weekends With Adele občinstvu razkrila, da si resnično želi povečati svojo družino s fantom Richom Paulom.

“Resnično si želim, da bi kmalu spet postala mama,” je povedala Adele v videu, objavljenem na TikToku, ki ga je delil oboževalec.

Adele je to priznala potem ko jo je noseča članica iz občinstva prosila za pomoč pri izbiri imena za njenega še nerojenega otroka.

Adele, ki ima 10-letnega sina Angela z nekdanjim možem Simonom Koneckijem, je razkrila, da je že začela izbirati imena za dojenčke.

“Pravzaprav pišem seznam,” je rekla Adele. “Torej vsakič, ko vidim ime, ki mi je všeč, ga zapišem v telefon.”

Noseča oboževalka je nato prosila Adele, naj izbere med imeni Spencer in Parker, ta pa je razkrila, da je Parker že na njenem seznamu.

“Ne morem reči Parker, ker je Richu všeč to ime,” je odgovorila Adele in namesto tega izbrala Spencer.

Adele je tudi povedala, da ji je všeč ime Ray, zaradi česar je presenečena oboževalka razkrila, da bo Ray srednje ime njenega nerojenega otroka.

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound – Daydreamer (Lauren B)

Preberi si tudi:
Adele - Modna.si

KAAAJ?? Adele čarobno izginila z odra!

Kot blisk se je po spletu razširil video, ki prikazuje, kako Adele po koncu šova izgine z odra. Adele je med otvoritvenim vikendom navdušila oboževalce s svojim nastopom…