fbpx

Pevka Halsey prvič o svojih številnih zdravstvenih težavah

Halsey odkrito spregovorila o svojih zdravstvenih težavah.

27-letna glasbenica je na družbenih omrežjih pojasnila, zakaj je konstantno “v in izven” bolnišnic.

“Očitno se je moje zdravje zelo spremenilo, po tem ko sem zanosila in rodila,” je Halsey povedala v seriji videoposnetkov na Instagram zgodbah, s čimer se je sklicevala na lanskoletno rojstvo sina Enderja.

“Postala sem zelo, zelo, zelo bolna … nekajkrat sem bila hospitalizirana zaradi anafilaksije [potencialno smrtno nevarne alergijske reakcije] in dogajale so se mi druge stvari.”

Po obisku več zdravnikov so ji diagnosticirali Ehlers-Danlosov sindrom, Sjogrenov sindrom, sindrom aktivacije mastocitov in sindrom posturalne ortostatske tahikardije (POTS).

Po podatkih Nacionalne organizacije za redke bolezni je Ehlers-Danlosov sindrom skupek dednih motenj, ki prizadenejo kožo, sklepe in stene krvnih žil. Sindrom aktivacije mastocitov vključuje ponavljajoče se primere anafilaksije, POTS pa je motnja krvnega obtoka.

“Iskala sem odgovore na temeljni vzrok nekaterih od teh stvari, ki je lahko avtoimunska bolezen. In vem, da sem imela večino svojega življenja avtoimunske težave, zlasti endometriozo,” je nadaljevala.

“Nočem, da bi kdo skrbel … trenutno se izvaja načrt zdravljenja,” in dodala, da je trenutno na vajah za svojo prihajajočo turnejo Love and Power.

“Res sem navdušena in resnično sem prepričana, da mi bo to uspelo na zdrav način, kjer bom lahko dala vse od sebe za vse vas. Tukaj sem, pripravljena sem začeti … turneja bo prekleto nora.”

Preberi si tudi:
TO so najbolj poslušane pesmi in izvajalci preteklega desetletja

TO so najbolj poslušane pesmi in izvajalci preteklega desetletja

Spotify je izdal svoj seznam, na katerem so največkrat predvajani izvajalci od leta 2010 ter tudi največkrat pretočene pesmi v zadnjem desetletju. Na seznamu je nekaj zelo znanih…