fbpx

Poceni izdelek, ki ga Megan Fox redno uporablja za nego kože

Megan Fox je svojo igralsko kariero začela pred natanko dvajsetimi leti, ko je leta 2001 prvič zaigrala v filmu Holiday in the Sun skupaj z Mary-Kate in Ashley Olsen, bolj pa je svetu postala znana leta 2007 z vlogo v Transformerjih. Nato se je za nekaj let umaknila z medijske scene, lansko leto pa zopet začela polniti naslovnice zaradi njenega razmerja z Machine Gun Kellyjem.

Megan pa že od nekdaj priteguje pozornost zaradi svoje osupljive lepote. Od njenega stila do las do ličil je Megan brez dvoma ena tistih zvezdnic, ki jih vsi poskušajo posnemati. In ko se je odločila razkriti svoj najljubši izdelek za nego kože – ki je čisto slučajno tudi zelo poceni – so bili njeni oboževalci več kot navdušeni.

Megan Fox prisega na povsem naravno olje grozdnih pešk

Ljubitelji lepote že leta spremljajo lepotne rutine največjih zvezdnic in si zapisujejo njihove izdelke in lepotne trike. Večinoma so to razkošno dragi izdelki, vsake toliko časa pa nas kakšna zvezdnica razveseli tudi s poceni izdelkom, ki več kot očitno deluje.

Za Marie Claire UK je Megan razkrila, da za nego kožo obožuje olje grozdnih pešk, ki stane okoli 10 evrov za 100 ml: “Moram si umiti obraz vsakih 12 ur in ga nato navlažiti,” je dejala. “Se samo tuširam, ker ne maram sedeti v vodni kopeli. Po prhanju se navlažim z oljem grozdnih pešk od podjetja Whole Foods. Je odličen vlažilec in lažji od olivnega olja.”

Olje grozdnih pešk je priljubljena sestavina za nego kože, ki jo najdemo v številnih izdelkih, Megan pa jo raje uporablja v najčistejši obliki.

Po mnenju Healthline ima olje grozdnih pečk številne koristi za nego kože. Čeprav deluje protivnetno, vsebuje tudi veliko vitamina E, ki deluje tako, da koža sčasoma postane mehkejša in bolj elastična. Megan zagotovo ve, kaj počne!