fbpx

Podjetje IKEA v Kopru odprlo novo prevzemno mesto

Svoja vrata je 31. avgusta odprlo novo prevzemno mesto IKEA v Kopru, ki bo izdelke podjetja še bolj približalo slovenskim kupcem. Nova poslovalnica, ki se nahaja nasproti stadiona Bonifika v Kopru, na Ljubljanski cesti 3, bo še izboljšala nakupovalne izkušnje kupcem iz Kopra in obalne regije.

Zahvaljujoč prevzemnemu mestu bodo stranke lahko svoja naročila, ki so jih prej naročile preko spletne strani www.IKEA.si, v trgovini IKEA v Ljubljani ali preko telefona s pomočjo zaposlenih v oddelku za podporo kupcem, zdaj prevzele tudi osebno. Cena dostave znaša 0,99 € za majhne pakete (pod 30 kg na naročilo) in 9,99 € za tovorne pakete (nad 30 kg na naročilo) ter naročila krhkih izdelkov, ne glede na velikost ali vrednost paketa. Za manjša naročila nad 70 € in velika ter krhka naročila nad 350 € je dostava brezplačna. Kupci lahko sami izberejo dan in uro prevzema, kadarkoli od ponedeljka do sobote med 12:00 in 20:00.

Prevzemnno mesto IKEA v Kopru (Foto: Jaka Ivančič)
Prevzemnno mesto IKEA v Kopru (Foto: Jaka Ivančič)

“Veseli smo, da lahko oznanimo odprtje koprskega prevzemnega mesta, saj se zavedamo pomena bližine za krepitev odnosa z našimi strankami. S pomočjo prevzemnih mest podjetja IKEA imajo stranke možnost personalizacije časa in dneva prevzema naročila in ob tem uživajo v znižanih stroških dostave. Lokacija v Kopru je poleg mariborske že druga v Sloveniji. Predstavlja pomemben korak približevanja našim strankam na državni ravni,” pravi Cas Lachaert, vodja trga pri podjetju IKEA Slovenija.

Postopek naročanja je zelo preprost in ima dva koraka. Po naročilu izdelkov na spletu, v trgovini IKEA v Ljubljani ali preko telefona, lahko kupec izbere možnost prevzema na prevzemnem mestu v Kopru. Ko naročilo prispe, stranka prejme sporočilo, da lahko izdelek med obratovalnim časom prevzame v dveh dneh.